GDPR-brudd ga 1.6 millioner kroner i bot GDPR-brudd ga 1.6 millioner kroner i bot

GDPR-brudd ga 1.6 millioner kroner i bot

For dårlig informasjonssikkerhet, manglende kontroll og etterlevelse av rutiner i Bergen kommune har medført varsel om millionbot fra Datatilsynet.
Husk å justere! Husk å justere!

Husk å justere!

Når bruken av kapitalvarer som fast eiendom, maskiner, inventar og andre betydelige driftsmidler endres i løpet av året, kan det utløse en...
Slik er den nye IA-avtalen Slik er den nye IA-avtalen

Slik er den nye IA-avtalen

Partene i arbeidslivet og regjeringen er enige om en ny IA-avtale for fire nye år.
Kommunene låner for lite? Kommunene låner for lite?

Kommunene låner for lite?

Betingelsene i lånemarkedet er imidlertid gunstige for kommunene. Er det da mulig å utnytte dette til å tjene penger?
Fortsatt tillatt med kontantfaktura i 2019 Fortsatt tillatt med kontantfaktura i 2019

Fortsatt tillatt med kontantfaktura i 2019

Finansdepartementet har besluttet at det ikke kreves kassasystem dersom den bokføringspliktige utsteder salgsdokument (kontantfaktura) med samme...
12

GDPR

GDPR stiller strenge krav til dokumentasjon av rutiner, behandling av personopplysninger, sikring av opplysninger og risikovurdering. Dette er et vanskelig og omfattende arbeid som bør startes nå. Her finner du aktuelt fagstoff og nyheter, spesielt for deg som jobber med personopplysninger, er personvernombud, eller behandlingsansvarlig.


Card image cap

Nye personvernregler - hva betyr dette for din virksomhet?

Har du oversikt over hvilke personopplysninger din virksomhet lagrer? Har du tydelige rutiner for varsling av de du har opplysninger om? Må din virksomhet ha personvernombud? Kurset viser deg hvilke forberedelser som må gjøres.

Les mer om kurset

Card image cap

Nye personvernregler - en gjennomgang for regnskapsbyrå

GDPR stiller strenge krav til regnskapsbyråenes behandling av personopplysninger. Som regnskapsfører behandler du personopplysninger i stor grad, og du må derfor være oppdatert på dette.

Les mer om kurset

Card image cap

E-kurs - Nye personvernregler - GDPR

Har du oversikt over hvilke personopplysninger din bedrift lagrer? Har du tydelige rutiner for varsling av de du har opplysninger om? Må din bedrift ha personvernombud? Hvordan ligger du an med internkontrollen? Er du klar til å gjennomføre risikovurdering?

Kurset gir regnskapsførere 3 timer autorisasjon innen rettslære


Video Thumbnail

Gratis webinar om GDPR

Få en innføring i den nye personvernforordningen/ GDPR fra våre personverneksperter Ranveig Fjellheim Tunaal og Suzanne Brattheim.

Serious Game GDPR:
Spill deg til handling



Serious Game GDPR er et spill utviklet av Sticos i samarbeid med House of Knowledge. Spillet er et unikt og pedagogisk verktøy som tar deg gjennom de nye personvernreglene.
Du jobber i team med deltakere fra andre virksomheter i samme situasjon. Gjør deg klar for en engasjerende, morsom og lærerik dag som gjør deg klar til handling.

Med Serious Game GDPR får du:

  • innføring i GDPR med fagekspert fra Sticos
  • spill med veiledning av vår ekspert
  • engasjerende læring
  • handlingsplan for din virksomhet

Les mer om Serious Game - GDPR.

TEMA