Chatboten @else 

- din HR-assistent med kunstig intelligens

@else er Norges første HR-assistent med kunstig intelligens, utviklet av Sticos. Hun svarer på faglige spørsmål på sin egen personlige måte.

@else kan hele personalhåndboken til Sticos på rams! Hun holder seg oppdatert på alle lovendringer, og hjelper både ledere og ansatte med å spare tid på rutinemessige arbeidsoppgaver. Blant annet kan hun registrere fravær, levere statistikk og finne nyttige dokumenter.

Du får @else inkludert når du kjøper Sticos Personal – et komplett HR-, HMS- og personalverktøy som hjelper deg å oppfylle lovpålagte krav og sikrer gode rutiner i personalarbeidet.


Les mer om Sticos Personal Kontakt oss

Assistenten @else finner arbeidsavtale

Si hei til HR-assistenten@else

Du finner henne i Sticos Personal

  • @else gjør arbeidsdagen din enklere - enten du er leder eller ansatt
  • Hun registrerer egenmeldinger, holder orden på fraværsdager og gir beskjed til de som skal ha det
  • Leverer statistikk og assisterer HR og ledelse i oppfølging av oppgaver
  • Svarer på spørsmål om hvilke lover og regler som gjelder i arbeidsforholdet
  • Svarer på spørsmål fra bedriftens egen personalhåndbok
  • @else er inkludert i Sticos Personal

Hvorfor bruke @else?

@else startet som en vill idé om å bruke AI (kunstig intelligens) til å skape en kombinasjon av personalassistent og ekspert på arbeidsrett. Vårt mål er å forenkle arbeidsdagen, slik at ledere og ansatte kan bruke mer tid på det som virkelig teller.

Kontakt oss

Har du spørsmål om produktet eller ønsker mer informasjon om hvilke løsninger som vil hjelpe akkurat din virksomhet? Kontakt oss på chatten eller send oss en melding så hører du fra oss innen kort tid.