HR, HMS og personal

Sticos gir deg trygghet og smarte løsninger


Sticos er ledende på faglige oppslagsverk og holder deg som jobber med personal, HR, ledelse og HMS oppdatert på lover og regelverk. Med praktiske verktøy, kurs og rådgivning og stadig nye løsninger hjelper vi deg å oppfylle lovpålagte krav og sikre gode rutiner. Med ny teknologi og solid fagkunnskap leverer vi innovative og tidsbesparende løsninger. For både ledere og ansatte.

VERKTØY

Våre verktøy gjør arbeidshverdagen enklere for deg som jobber med HR, personal, ledelse og HMS. Vi holder alle i virksomheten oppdatert på regelverket og sikrer gode rutiner. Og du har vel hørt om @else? Norges første personalsjef med kunstig intelligens?

SE VÅRE VERKTØY

FAGSUPPORT

I Sticos jobber et av landets beste ekspertteam innen arbeidsrett, HR og HMS, og vi hjelper deg hvis du står fast. Hvert år svarer vi på 25 000 henvendelser, hvor våre eksperter er en faglig sparringspartner.

KURS

Dine medarbeidere har store forventninger til deg som har personalansvar. De har gjerne mange spørsmål og fortjener at du er faglig oppdatert. Med Sticos Kurs får du oversikt over regelverket. Vi tilbyr klasseromskurs, nettkurs og internkurs.

KURS FOR DEG
Slik er reglene for egenmelding Slik er reglene for egenmelding

Slik er reglene for egenmelding

Når har man rett til å bruke egenmelding og når kan arbeidsgiver frata arbeidstaker denne retten?
123Siste