Sticos kan

Hvem kan holde deg oppdatert på regelverket?

Ofte stilte spørsmål om nettkurs/e-kurs


 • Hvordan får jeg kursbevis?

  Svar: Kursbevis registreres automatisk i ditt autorisasjonsregister på «Min Side» i etterkant av fullført kurs når betalingen for kurset er registrert. En oversikt av alle kursene du har kjøpt og hvilke nettkurs du har fullført/sett finnes på "Mine nettkurs" på Min side.

   
 • Hva betyr "spørsmål underveis"?

  Svar: Etter hvert kapittel vil det, hvis kurset har spørsmål, stilles ett spørsmål som du må svare på. Det kreves ikke rett svar, men er ett av kravene for at autorisasjon skal gis. Etter at du har svart vil du få en forklaring og kan fortsette til neste kapittel.

 

 • Hvordan spoler jeg i filmen?

  Svar: Første gang du ser et kapittel er muligheten til å spole i klippet slått av. Dette er for å sikre at kravet til kursautorisasjon skal være oppfylt. Etter at et kapittel er sett, indikert med et øyeikon, kan du gå tilbake og se det når det måtte passe med spoling tillatt.

   
 • Hvordan fullfører jeg et kurs?

  Svar: Når alle kapitler er sett vil det dukke opp en knapp under videovinduet som heter "Fullfør kurs". Når du trykker der får du opp en vindu med info angående din fullføring, samt muligheter til å se kurset på nytt eller gå tilbake til nettkursoversikten din.

 • Kan jeg avslutte og komme tilbake senere?

  Svar: Ja, det kan du. Du kan lukke nettleseren din og komme tilbake når det måtte passe. Du kan også begynne på et nettkurs på mobil eller nettbrett og fortsette der du slapp på PC senere (eller motsatt vei). Merk at tilgangen til et kjøpt kurs varer i 1 måneder fra kjøpsdato. Du kan se hvor lenge det er igjen av kurstilgangen din før den utløper under "Mine nettkurs" på Min side

   
 • Jeg har kjøpt flere nettkurs. Hvor kan jeg finne en oversikt av dem?

  Svar: En oversikt av alle kursene du har kjøpt og hvilke nettkurs du har fullført/sett finnes på "Mine nettkurs" på Min side.

 • Kan jeg se nettkurset jeg har kjøpt når som helst?

  Svar: Du kan se nettkurset du har kjøpt når det måtte passe, men det har en gyldighet på 1 måned. Hvor lang tid du har på deg før tilgangen til kurset utløper kan du se under "Mine nettkurs" på Min side.

 • Hvorfor er det forskjellige priser?

  Svar: Prisen avhenger av lengden på nettkurset. Vennligst merk at alle priser er eks. mva.

Se systemkravene til våre nettkurs