Ofte stilte spørsmål om nettkurs/e-kurs


Hvordan får jeg kursbevis?

Svar: Når du har fullført et kurs vil kursbeviset registreres automatisk i ditt autorisasjonsregister på kursportalen (kurs.sticos.no). En oversikt av alle kursene du har kjøpt og hvilke nettkurs du har fullført/sett finnes under «Mine nettkurs» på kursportalen.

Hvor finner jeg autorisasjonsregisteret?

Svar:Dette finner du under "Autorisasjonsregister" på kursportalen. Klikk her for å gå direkte til autorisasjonsregisteret.

Spørsmål og oppgaveløsning i nettkursene

Svar: Vi i Sticos mener involvering gir bedre læring! Derfor er våre nettkurs interaktive og krever aktiv deltakelse fra deg. I praksis betyr dette at alle oppgaver og øvelser underveis må besvares. Eksempler på dette kan være å klikke på faner, markører og videreknapper, snu informasjonskort og fullføre alle videoer. Først når hele nettkurset er gjennomført, vil du få godkjent eventuelle etterutdanningstimer.

Hvordan spoler jeg i filmen?

Svar: Spoling er ikke mulig.

Hvordan fullfører jeg et kurs?

Svar: Når alle kapitler er sett vil det dukke opp en knapp under videovinduet som heter "Fullfør kurs". Når du trykker der får du opp et vindu med info angående din fullføring, samt muligheter til å se kurset på nytt eller gå tilbake til nettkursoversikten din.

Kan jeg avslutte og komme tilbake senere?

Svar: Det er viktig at du ikke lukker en video før den er ferdig. Siden de fleste av våre kurs gir autorisasjonstimer, krever finanstilsynet at alle videoer og oppgaver gjennomføres i sin helhet før du får gå videre. Det er derfor viktig at du IKKE avslutter og lukker en video før den er fullstendig ferdig. Av samme årsak er spoling fremover ikke mulig

Jeg har kjøpt flere nettkurs. Hvor kan jeg finne en oversikt av dem?

Svar: En oversikt av alle kursene du har kjøpt og hvilke nettkurs du har fullført/sett finnes under «Mine nettkurs» på kursportalen.

Kan jeg se nettkurset jeg har kjøpt når som helst?

Svar: Du kan se nettkurset du har kjøpt når det måtte passe, men det har en gyldighet på 3 måneder. Hvor lang tid du har på deg før tilgangen til kurset utløper kan du se under «Mine nettkurs» på kursportalen

Hvorfor er det forskjellige priser?

Svar: Prisen avhenger av lengden på nettkurset. Vennligst merk at alle priser er eks. mva.

Se systemkravene til våre nettkurs