Sticos kan

Hvem kan gjøre regnskapsførere til gode rådgivere?

Økt innsikt gir økt verdi


Skap vekst sammen med kundene dine

God likviditetsstyring er essensielt for vekst. Gir du kunden interesse for egen likviditet vil det være positivt for dem, samtidig som det vil bety økt inntekt for deg. La kunden selv utforske sine muligheter, så kan du hjelpe de til å forstå konsekvensene, drøfte alternativene og iverksette tiltak.

Interesse skapes med innsikt, og innsikt kan du gi ved å la dine kunder abonnere på Sticos Likviditet, styringsverktøyet som gir full oversikt over likviditeten. Skap engasjement som åpner for konstruktive diskusjoner og enda bedre beslutninger. Merverdi for kunden, trygghet for deg.


Kontakt oss

Slik fungerer det

Salg til kunde

Så lenge du er kunde av Sticos Likviditet kan du selge dine kunder et abonnement på Sticos Likviditet slik at de selv får tilgang til sitt regnskap i Likviditet og kan følge med på fremtidig likviditet og simulere f.eks. ulike investeringsprosjekter.

Det samme kan du gjøre med Sticos Rapport, slik at kunden selv kan ta ut rapportene når de trengs.

Abonnementet inkluderer ikke support for dine kunder direkte til Sticos slik du har. Henvendelsene rettes til deg slik at du kan føre timer og fakturere diskusjoner og samspillet med kunden din.

Pris

Du betaler for de lisense du trenger til oss, og velger selv hvor mye og hvordan du vil fakturere dine kunder. Du fakturerer nemlig kunden selv. Kontakt oss for pristilbud.

Fast inntekt

I tillegg til alle timene du kommer til å få på grunn av at kunden får økt interesse rundt egen likviditet og regnskap, får du en fast inntekt som tikker inn måned etter måned.