Kundereferanser

Sticos har over 10 000 kunder og 60 000 brukere på våre løsninger.
Dette er hva noen av de sier om oss.


- Enkelheten med Sticos Rapport er genial

- Enkelheten med Sticos Rapport er genial

Are Berg Hjelle trodde først at han ikke trengte Sticos Rapport. Nå bruker regnskapskontoret hans produktet hele tiden.

Heidi Kultorp, kommunikasjon- og innholdsansvarlig i Sticos

Athene Group har vært partner på Sticos Likviditet og Sticos Rapport siden april 2018. Athene er opptatt av å tilby kundene sine smarte og teknologiske løsninger, og for dem har produktene til Sticos virkelig innfridd.

- Genial enkelhet

- Sticos Rapport gir oss en enkel, rask og forståelig oversikt. Problemet med lignende verktøy er at du ofte får for mye informasjon og mange gir opp å bruke dem. Enkelheten med Sticos Rapport er genial – du klikker deg inn og får alt du trenger av data i en god grafisk presentasjon, sier partner Are Berg Hjelle.  

En annen positiv opplevelse Hjelle har med Sticos Rapport er sanntidsdataen.

- Når du har bokført noe vil kunden kunne se det med en gang. I andre systemer må det skje ulike prosesser før kundene får tallene sine.

Sticos Partner

Alle medarbeiderne i regnskapsbyrået i Oslo bruker i dag Sticos Rapport og Sticos Likviditet, samt Sticos Oppslag.  I 2018 ble de samarbeidspartner for produktene Likviditet og Rapport. Det innebærer at de selger Sticos-produktene videre til sine kunder. Dermed får de nye områder å drive rådgivning på, i tillegg til en andel av abonnementsinntekten.

- Jeg kan varmt anbefale produktene. Jeg tenkte for eksempel først at jeg ikke trengte Sticos Rapport, men nå bruker vi verktøyet hele tiden – både internt, i kundemøter og sender ut rapporter til kunder. Kundene setter virkelig pris på de enkle og pene rapportene i Sticos Rapport, forteller Hjelle.  

Se her og finn ut hvordan du blir Sticos Partner. Gi kunden din merverdi samtidig som du tjener mer

- Glimrende fagsupport

Fagsupport er inkludert for alle Sticos-kunder. Jurister, regnskapsførere og revisorer i Sticos hjelper deg med det du lurer på. Det setter Hjelle pris på.

- Den hjelpen er helt glimrende! Jeg føler at jeg kan ta kontakt med dem når som helst, og ikke bare når det har oppstått et problem. Ikke minst er de en god sparringspartner hvor vi sammen blir enige om en god fremgangsmåte for å løse en utfordring, sier han.

Få aktuelle nyheter innen personal, regnskap, økonomi og personvern. Følg Sticos på FacebookLinkedIn og meld deg på vårt nyhetsbrev

Print

Partner Are Berg Hjelle (til høyre) og hans kolleger i Athene Group synes Sticos Rapport gir dem en enkel, rask og forståelig oversikt. - Du klikker deg inn og får alt du trenger av sanntidsdata i en god grafisk presentasjon, sier han. Foto: Athene Group

 

 


Brukes daglig innen
regnskap og revisjon

Degerstrøms Revisjon har hatt Sticos Oppslag siden selskapet ble etablert i 2013. - Vi hadde erfaring med Sticos Oppslag fra tidligere jobber, så da vi skulle velge et verktøy til vår bedrift var det naturlig for oss å videreføre dette oppslagsverket, sier Mona Mjøsund Degerstrøm, revisor og partner i Degerstrøms revisjon.

GDPR-workshop
med Technoport

- Hjelpen fra Sticos er til stor nytte for oss. Vi har fått svar på konkrete problemstillinger knyttet til vår drift som har vært utfordrende for oss. Sammen har vi gjort en full kartlegging av hvilke personopplysninger vi behandler og hvordan vi skal håndtere dem fremover, sier Snorre Valen, daglig leder i Technoport.