Kundereferanser

Sticos har over 10 000 kunder og 60 000 brukere på våre løsninger.
Dette er hva noen av de sier om oss.


- Firmaavtalen på nettkurs gir oss forutsigbarhet i utgiftene våre

- Firmaavtalen på nettkurs gir oss forutsigbarhet i utgiftene våre

Hos Regnskaps Companiet har alle ansatte ubegrenset tilgang til alle nettkursene fra Sticos.

Heidi Kultorp, kommunikasjon- og innholdsansvarlig i Sticos

For et regnskapsbyrå med ti ansatte kan utgifter i forbindelse med autorisasjonskrav raskt komme opp i 150 000 kroner årlig hvis man tar med utgifter knyttet til reise og losji. Sticos tilbyr derfor selskap å tegne en firmaavtale som gir hele organisasjonen fri tilgang til alle nettkursene til en årlig og fast pris.

- Kvalitet og fleksibelt

- Den største fordelen med firmaavtalen vi har med Sticos på nettkurs er helt klart at det gir oss forutsigbarhet i utgiftene våre. Tidligere tok vi ulike kurs her og der, og det blir jo veldig kostbart i lengden, sier partner og autorisert regnskapsfører Steinar Wehus.

Siden høsten 2018 har regnskapsbyråets 15 regnskapsførere hatt fri tilgang til nettkursene.

- Nettkursene har god kvalitet og våre ansatte er fornøyd med dem. Jeg vil også trekke frem fleksibiliteten denne avtalen gir oss. Vi kan ta kursene når vi vil og hvor vi vil, sier Wehus.

- Alltid imøtekommende

Regnskaps Companiet har også en rekke andre Sticos-produkter som gjør arbeidsdagen deres enklere, som Oppslag, Regnskapsmetodikk, Avstemming, Rapport og Hurtiginfo.

- Jeg er veldig fornøyd med Sticos som leverandør. Selskapet er alltid imøtekommende, teknisk solide og er en god sparringspartner.

Hold deg faglig oppdatert med Sticos Kurs

Ta etterutdanning når det passer deg med nettkurs eller bestill et skreddersydd internkurs for akkurat din bedrift. 

Les mer om Sticos Kurs
Print

Navn:
E-post:
Emne:
Din melding:
x

Brukes daglig innen
regnskap og revisjon

Degerstrøms Revisjon har hatt Sticos Oppslag siden selskapet ble etablert i 2013. - Vi hadde erfaring med Sticos Oppslag fra tidligere jobber, så da vi skulle velge et verktøy til vår bedrift var det naturlig for oss å videreføre dette oppslagsverket, sier Mona Mjøsund Degerstrøm, revisor og partner i Degerstrøms revisjon.

GDPR-workshop
med Technoport

- Hjelpen fra Sticos er til stor nytte for oss. Vi har fått svar på konkrete problemstillinger knyttet til vår drift som har vært utfordrende for oss. Sammen har vi gjort en full kartlegging av hvilke personopplysninger vi behandler og hvordan vi skal håndtere dem fremover, sier Snorre Valen, daglig leder i Technoport.