Kundereferanser

Sticos har over 10 000 kunder og 60 000 brukere på våre løsninger.
Dette er hva noen av de sier om oss.


- I Sticos Oppslag får vi alltid svarene vi søker. Det er veldig effektivt

- I Sticos Oppslag får vi alltid svarene vi søker. Det er veldig effektivt

Sticos Oppslag er noe av det første nyansatte i Degerstrøms Revisjon får opplæring i.

Heidi Kultorp, kommunikasjon- og innholdsansvarlig i Sticos

Degerstrøms Revisjon har hatt Sticos Oppslag siden selskapet ble etablert i 2013.

- Vi hadde erfaring med Sticos Oppslag fra tidligere jobber, så da vi skulle velge et verktøy til vår bedrift var det naturlig for oss å videreføre dette oppslagsverket.

Bruker Sticos Oppslag daglig

Det forteller partner og daglig leder, Mona Mjøsund Degerstrøm i Degerstrøms Revisjon. Revisjonsselskapet med ni ansatte har tilhold på Ranheim i Trondheim, og har den siste tiden hatt flere nyansettelser. Da er Sticos Oppslag en del av opplæringen.

- I arbeidshverdagen bruker vi Sticos Oppslag mye. Vi har flere relativt nye medarbeidere, og noe av det første vi gjør er å lære dem Sticos Oppslag slik at de kan bruke det som et redskap hvis de er usikker. For når alt er nytt, er det veldig godt å ha et trygt oppslagsverk der du finner svarene på en enkel måte. Selv har jeg lang erfaring innen revisjon, men det er jo likevel ikke slik at jeg vet og kan alt sammen. Så jeg er innom Sticos Oppslag daglig og sjekker aktuelle problemstillinger, og jeg finner den informasjonen jeg trenger, sier Mjøsund Degerstrøm.

- Forståelig og oversiktlig

27 000 brukere over hele landet er daglig oppdatert med Sticos Oppslag, som er et unnværlig styringsverktøy for deg som jobber med regnskap, revisjon, lønn, merverdiavgift, skatt eller personal. Mjøsund Degerstrøm vil spesielt trekke frem bredden i innholdet i Sticos Oppslag som fordelaktig.

- I Sticos Oppslag får vi alltid svarene vi søker og det er veldig effektivt. Verktøyet har alt du trenger med tanke på dommer, lover, faglitteratur og uttalelser. Det er skrevet på en måte som gjør det forståelig og oversiktlig med oppsummerende tekster, sier hun og fortsetter.   

- I det siste har jeg for eksempel jobbet en del med momsproblematikk. Blant annet har vi en kunde som driver med utleie av en kantine, og da brukte jeg Sticos Oppslag for å få svar på problemstillingen min.

Fri fagsupport

Sticos Oppslag inneholder også dynamiske sjekklister og veivisere som guider deg gjennom problemstillinger trinn for trinn, og hvor nødvendige dokumenter blir automatisk generert underveis.

Finner du ikke svarene du leter etter i Sticos Oppslag, kan du få hjelp av fra noen av landets fremste eksperter innen regnskap, skatt, merverdiavgift, lønn, personvern, arbeidsrett, HR og HMS. Alle kunder i Sticos har fri tilgang til Sticos Fagsupport.

Få aktuelle nyheter innen personal, regnskap, økonomi og personvern. Følg Sticos på FacebookLinkedIn og meld deg på vårt nyhetsbrev

Alltid oppdatert på gjeldende lovverk

Degerstrøms Revisjon bruker daglig Sticos Oppslag for å holde seg oppdatert på dommer, lover, faglitteratur og uttalelser.

Sticos Oppslag er et uunnværlig verktøy for deg som jobber med regnskap, lønn, merverdiavgift, skatt eller personal.

PRØV STICOS OPPSLAG GRATIS I 30 DAGER

 

Partner og daglig leder Mona Mjøsund Degerstrøm i Degerstrøms Revisjon AS i Trondheim bruker Sticos Oppslag daglig. Foto: Sticos


Brukes daglig innen
regnskap og revisjon

Degerstrøms Revisjon har hatt Sticos Oppslag siden selskapet ble etablert i 2013. - Vi hadde erfaring med Sticos Oppslag fra tidligere jobber, så da vi skulle velge et verktøy til vår bedrift var det naturlig for oss å videreføre dette oppslagsverket, sier Mona Mjøsund Degerstrøm, revisor og partner i Degerstrøms revisjon.