Kundereferanser

Sticos har over 10 000 kunder og 55 000 brukere på våre løsninger.
Dette er hva noen av de sier om oss.

- Med Sticos Personal kan vi endelig si farvel til post-it-lappene

- Med Sticos Personal kan vi endelig si farvel til post-it-lappene

- Produktene til Sticos gir oss oppdatert informasjon og hjelper oss å holde oversikten. Det er gull verdt, sier daglig leder Terje Ansgar Eriksen i Nordtro.

Heidi Kultorp, kommunikasjonsrådgiver i Sticos

Siden 1981 har arbeids- og inkluderingsbedriften Nordtro AS i Troms hjulpet mennesker med karriereveiledning og yrkesutprøving. I 2018 tok virksomheten i bruk Sticos Personal. Det forandret arbeidshverdagen til de ansatte i Nordtro, ifølge Eriksen.

- Ledere i dag trenger en sammensatt og bred kompetanse, og man må derfor ha oppdatert og korrekt informasjon lett tilgjengelig. Tjenestene hjelper oss med å få presise svar kjapt og effektivt, forteller han.  

LES OGSÅ: - Folk må tenke gjennom hvem de slipper inn i egne hjem

- Enkelt å bruke

De ansatte i Nordtro oppdaget raskt at produktene til Sticos er enkle å bruke.

- Det er veldig lav terskel for å komme i gang. Da vi innførte Sticos kunne vi endelig si farvel til post-it-lapper og muntlige beskjeder som ikke finnes i noe system. De ansatte registrerer reiseregninger, legger inn fravær og ferieønsker selv. I avvikssystemet har vi mulighet til å laste opp bilder sammen med rapportene. Det er gull verdt, sier Eriksen.

Bedriften har i tillegg lagt inn egne dokumenter i Sticos-systemene.

- Jeg er svært fornøyd med mulighetene som ligger i dokumentlagringen. Der har vi samlet interne prosedyrer og forskrifter, og nå vet alle ansatte hvor de finner dem.

LES OGSÅ: Slik går du frem for å lage varslingsrutiner i din bedrift

- Moderne personalsystem

Nordtro består av flere ulike avdelinger; et jobbsenter, et industri- og administrasjonsbygg samt en butikk hvor de selger sportsutstyr og egenproduserte varer som telt og hundeutstyr. Bedriften samarbeider med NAV og hvert år hjelper de opp mot 150 mennesker som trenger arbeidstrening. Målet er å få dem inn i eller tilbake til arbeidslivet.

- Det er viktig for oss at verktøyene vi bruker er digitalt tidsriktige, slik vi finner dem i ordinært næringsliv. Tjenestene fra Sticos er så absolutt det, og det bidrar til at arbeiderne våre er oppdatert, sier Eriksen.   

Sticos Personal består av HR-system, HMS-system, Lederhåndbok og Personalhåndbok. Du velger løsning etter ditt behov. Prøv gratis her. 

Print

Navn:
E-post:
Emne:
Din melding:
x

Brukes daglig innen
regnskap og revisjon

Degerstrøms Revisjon har hatt Sticos Oppslag siden selskapet ble etablert i 2013. - Vi hadde erfaring med Sticos Oppslag fra tidligere jobber, så da vi skulle velge et verktøy til vår bedrift var det naturlig for oss å videreføre dette oppslagsverket, sier Mona Mjøsund Degerstrøm, revisor og partner i Degerstrøms revisjon.

GDPR-workshop
med Technoport

- Hjelpen fra Sticos er til stor nytte for oss. Vi har fått svar på konkrete problemstillinger knyttet til vår drift som har vært utfordrende for oss. Sammen har vi gjort en full kartlegging av hvilke personopplysninger vi behandler og hvordan vi skal håndtere dem fremover, sier Snorre Valen, daglig leder i Technoport.