Kundereferanser

Sticos har over 10 000 kunder og 60 000 brukere på våre løsninger.
Dette er hva noen av de sier om oss.


- Rosenborg fikk et løft som organisasjon da vi tok i bruk Sticos Personal

- Rosenborg fikk et løft som organisasjon da vi tok i bruk Sticos Personal

Nå er de ansatte i RBK alltid oppdatert på lover og regelverk innenfor HR, HMS og personal.  

Heidi Kultorp, kommunikasjon- og innholdsansvarlig i Sticos

- Jeg synes at Sticos Personal fungerer helt utmerket og jeg er veldig fornøyd med verktøyet, forteller Guri Brønseth som jobber som administrasjonskoordinator i Rosenborg Ballklub.

Sticos Personal er et HRM-system som hjelper både ansatte og ledere å oppfylle lovpålagte krav og å sikre gode rutiner i personalarbeidet. Verktøyet består av Personalhåndbok, Lederhåndbok, HR-system og HMS-system. Du velger løsning etter ditt behov.

Alltid oppdatert

På Brakka på Lerkendal har 37 medarbeidere i administrasjonen i fotballklubben brukt Sticos Personal siden 2016.

- Nå registrer de ansatte fraværet sitt selv hvis de for eksempel er syk eller har ferie. Personalhåndboka oppdaterer vi fortløpende med innhold som er relevant for vår organisasjon. HMS-delen gjør det enkelt for oss å registrere avvik, forteller Brønseth.

- Det veldig bra at alle til enhver tid kan holde seg oppdatert på lover og regelverk, uansett hvilken plattform man er på. Vi kan enkelt søke opp informasjon som vi trenger å vite mer om. Personlig synes jeg at Rosenborg fikk et løft som organisasjon etter at vi tok i bruk Sticos Personal, sier hun.

- Får hjelp med en gang

Er du kunde i Sticos får du alltid hjelp av våre 30 erfarne og høyt kompetente rådgivere. Sticos har noen av landets fremste eksperter innen regnskap, skatt, merverdiavgift, lønn, personvern, arbeidsrett, HR og HMS. Vår fagsupport er inkludert i abonnementet ditt.

Også Brønseth bruker denne hjelpen.

- Fagsupporten er veldig bra. Jeg får hjelp med en gang og får svar på det jeg lurer på.

Få aktuelle nyheter innen personal, regnskap, økonomi og personvern. Følg Sticos på FacebookLinkedIn og meld deg på vårt nyhetsbrev

Sykefraværsoppfølging er enklere med et HR-system

Rosenborg Ballklub bruker daglig HRM-verktøyet Sticos Personal til å registrere og følge opp blant annet sykefravær.

Sticos Personal er modulbasert og består av HR-system, HMS-system, Personalhåndbok og Lederhåndbok. Løsningen hjelper både ansatte og deg som jobber med HR og personal å ha full oversikt på alt fra HMS-krav og avviksrapportering, til ferieplanlegging og kompetansekartlegging. 

Klikk her for å lese mer om Sticos Personal

- Sticos Personal gjør at alle til enhver tid kan holde seg oppdatert på lover og regelverk, uansett hvilken plattform vi er på, sier Guri Brønseth som er administrasjonskoordinator i Rosenborg Ballklub. Foto: Sticos


Brukes daglig innen
regnskap og revisjon

Degerstrøms Revisjon har hatt Sticos Oppslag siden selskapet ble etablert i 2013. - Vi hadde erfaring med Sticos Oppslag fra tidligere jobber, så da vi skulle velge et verktøy til vår bedrift var det naturlig for oss å videreføre dette oppslagsverket, sier Mona Mjøsund Degerstrøm, revisor og partner i Degerstrøms revisjon.