Kundereferanser

Sticos har over 10 000 kunder og 60 000 brukere på våre løsninger.
Dette er hva noen av de sier om oss.


- Sticos Oversikt har blitt et nødvendig verktøy i min arbeidshverdag som regnskapsfører

- Sticos Oversikt har blitt et nødvendig verktøy i min arbeidshverdag som regnskapsfører

Kundene våre er begeistret for Sticos Oversikt. Les tilbakemeldingene på styringsverktøyet her. 

Heidi Kultorp, kommunikasjons- og innholdsansvarlig i Sticos

Sticos Oversikt er spesialutviklet for fremtidens regnskapsfører og gir deg som regnskapsfører full kontroll på dokumentasjon av utførte oppgaver og frister. Kundene våre setter stor pris på funksjonaliteten i det nettbaserte styringsverktøyet, som forenkler og kvalitetssikrer arbeidsoppgavene dine. 

-Sticos har for min del blitt et nødvendig verktøy i min arbeidshverdag som regnskapsfører, forteller Hanne Kristiansen som er autorisert regnskapsfører i Hega Regnskap, et regnskapsbyrå som har spesialisert seg på tjenester for yrkesfiskere og fiskerinæringen. 

Frigjør tid

Sticos Oversikt er fullt integrert med de fleste regnskapssystemer. Integrasjonen fungerer på tvers av Sticos-produktene Oversikt, Avstemming, Rapport og Likviditet, slik at du alltid har tilgang på de beste verktøyene for rådgivning, analyse og oppfølging.Jo Andre Midtfjell i Vigres AS

- Sticos er et svært praktisk og lettfattelig program som forenkler min arbeidsdag, og som i tillegg frigjør tid som jeg kan bruke på andre mer inntektsgivende oppgaver, forteller Jo-Andre Midtfjeld som er kundeansvarlig i regnskapsbyrået Vigres AS.

Også Henning Johansen, daglig leder og autorisert regnskapsfører i Respons Regnskap, trekker frem den enkle funksjonaliteten i Sticos Oversikt. 

- Sticos Oversikt gir en bedre oversikt for både oss og kunden på alle oppgaver vi skal gjennomføre for kunden. Sticos Oversikt er enkel å sette opp og man får god kontroll på kunder og gjøremål, sier han. 

Ønsker regnskapsbyrået ditt å teste ut produktet? Prøv Sticos Oversikt helt gratis i 30 dager!

Direkte link mellom oppdragsavtalen og gjøremålene

Sticos Oversikt sikrer alle formaliteter knyttet til oppdragsutførelsen. 

- Sticos Oversikt gir oss den direkte linken mellom oppdragsavtalen og gjøremålene som vi alltid har savnet. Nå kan vi være trygge på at vi alltid leverer i henhold til oppdragsavtale så lenge gjøremålene vi har satt opp fullføres til angitte frister, forteller autorisert regnskapsfører Espen Eikeland i Ligo Regnskap AS.

- Å slippe ansvaret for backup og hardware på alt vi må oppbevare er en fantastisk følelse. Sticos Oversikt hjelper oss med å ha en god oversikt over gjøremål og frister, sier Eva Kongshavn som daglig leder og autorisert regnskapsfører i Alt innen Regnskap AS.

Nye funksjoner kommer

Sticos Oversikt oppdateres fortløpende med nye funksjoner spesialtilpasset din arbeidshverdag, og vi ønsker tett dialog med kundene for å kunne utvikle styringsverktøyet best mulig. Det gleder Jan Roger Harjo, daglig leder i ØkonomiStyring Ålesund AS

- Sticos Oversikt er et «must». Jeg tror vi i regnskapsbransjen ville slite mye uten en slik programpakke. Når det er sagt så er ikke alt på plass ennå i Sticos Oversikt, noe vi er avhengige av. Men dette kommer, det har Sticos bevist tidligere. 

Med Sticos Oversikt har du gratis fagsupport. Våre 30 rådgivere med solid kompetanse innen regnskap, økonomi, arbeidsrett og HR hjelper deg gjerne hvis du står fast. 

Autorisert regnskapsfører Hanne Kristiansen i Hega Regnskap bruker styringsverktøyet Sticos Oversikt når hun utfører tjenester for yrkesfiskere. 


Brukes daglig innen
regnskap og revisjon

Degerstrøms Revisjon har hatt Sticos Oppslag siden selskapet ble etablert i 2013. - Vi hadde erfaring med Sticos Oppslag fra tidligere jobber, så da vi skulle velge et verktøy til vår bedrift var det naturlig for oss å videreføre dette oppslagsverket, sier Mona Mjøsund Degerstrøm, revisor og partner i Degerstrøms revisjon.