Sticos E-kurs - Spørsmål og svar

Hva er et Sticos E-kurs?

Sticos E-kurs er en ny satsing fra vår kursavdeling om å kunne tilby kurs digitalt som du kan se når det måtte passe. De ser du i nettleseren din og krever ikke noe annet enn en oppdatert nettleser.

Se systemkravene til våre e-kurs

E-kursene er pedagogisk tilrettelagt med video, oppgaver underveis, og kursdokumentasjon. Kursene er korte og avgrenset og gir effektiv læring.  Praktisk og enkelt!

Vi legger stor vekt på at våre kurs skal være praktisk rettet, slik at de enkelt kan knyttes til problemstillinger man kommer over i hverdagen. Vi bringer regelverket ned på et praktisk og anvendbart nivå. Med Sticos E-kurs kan du holde deg faglig oppdatert og sikre at arbeidet ditt utføres effektivt og med høy kvalitet.

Ofte stilte spørsmål


 • Hvordan får jeg autorisasjonsbevis?

  Svar: Autoriasjonsbevis sendes av vår kursavdeling når betalingen din for kurset er registrert og du har sett hele kurset. En oversikt av alle kursene du har kjøpt og hvilke e-kurs du har fullført/sett finnes på "Mine E-kurs" på Min side.
 • Hva betyr "spørsmål underveis"?

  Svar: Etter hvert kapittel vil det, hvis kurset har spørsmål, stilles ett spørsmål som du må svare på. Det kreves ikke rett svar, men er ett av kravene for at autorisasjon skal gis. Etter at du har svart vil du få en forklaring og kan fortsette til neste kapittel.
 • Hvordan spoler jeg i filmen?

  Svar: Første gang du ser et kapittel er muligheten til å spole i klippet slått av. Dette er for å sikre at kravet til kursautorisasjon skal være oppfylt. Etter at et kapittel er sett, indikert med et øyeikon, kan du gå tilbake og se det når det måtte passe med spoling tillatt.
 • Hvordan fullfører jeg et kurs?

  Svar: Når alle kapitler er sett vil det dukke opp en knapp under videovinduet som heter "Fullfør kurs". Når du trykker der får du opp en vindu med info angående din fullføring, samt muligheter til å se kurset på nytt, gå tilbake til e-kurs-oversikten din, vurdere kurset gjennom en spørreundersøkelse og mulighet til å tipse venner og bekjente om kurset du har sett.
 • Kan jeg avslutte og komme tilbake senere?

  Svar: Ja, det kan du. Etter hvert kapittel du har sett lagres progresjonen din automatisk. Du kan deretter lukke nettleseren din og komme tilbake når det måtte passe. Riktignok merk at tilgangen til et kjøpt kurs varer i 6 måneder fra kjøpsdato. Du kan se hvor lenge det er igjen av kurstilgangen din før den utløper under "Mine E-kurs" på Min side
 • Jeg har kjøpt flere e-kurs. Hvor kan jeg finne en oversikt av dem?

  Svar: En oversikt av alle kursene du har kjøpt og hvilke e-kurs du har fullført/sett finnes på "Mine E-kurs" på Min side.
 • Kan jeg se e-kurset jeg har kjøpt når som helst?

  Svar: Du kan se e-kurset du har kjøpt når det måtte passe, men det har en gyldighet på 6 måneder. Hvor lang tid du har på deg før tilgangen til kurset utløper kan du se under "Mine E-kurs" på Min side.
 • Hvorfor er det forskjellige priser?

  Svar: Prisen avhenger av lengden på e-kurset. Vennligst merk at alle priser er eks. mva.