Sticos Kursabonnement

Kurstimene du må ha
– til en pris du kan like

Slik fungerer det Se våre kurs

Hvorfor velge kursabonnement?

Få fri tilgang til kvalitetskurs

Ta så mange klasseroms- og nettkurs du vil, også utover det autorisasjonen krever. Vi har en stor portefølje og oppdaterer kursutvalget hvert halvår, slik at du kan holde deg oppdatert på det siste. 96 % av kursdeltakerne sier de er meget eller svært fornøyde med kursene våre.
Se våre kurs.

Kompetanseheving koster

Kurstimene én regnskapsfører trenger på tre år koster fort 60 000 kroner. Med Sticos Kursabonnement kan du redusere kurskostnadene betydelig. Velger du kurs på nett, slipper du også unna kostnader til reise og opphold.

Bestem selv med nettkurs

Mange av våre mest populære kurs får du også som nettkurs. Da trenger du ikke sette av bestemte dager, men du kan ta dem akkurat når du vil. Du kan også dele opp nettkursene i mindre bolker og fordele dem slik det passer inn i timeplanen din.
 • «At momskurs kunne være gøy hadde jeg ikke trodd om jeg ikke hadde opplevd det selv. Utrolig dyktig kursholder, ryddig struktur og bruk av oppgaver underveis førte til en utrolig lærerik dag. Supert både for de helt ferske, men også for de med noe erfaring.»

  Marin Prestmo, BDOInnføring i merverdiavgift

 • «Faglig dyktige kursholdere. Veldig relevant tema.»

  Arnlaug Hoff, Erøy Regnskap ASSkatt, merverdiavgift og regnskap i utbyggingsprosjekt

 • «Et kurs med Sticos gir faglig og relevant påfyll. Kursene er godt tilrettelagt og kursholderne er flinke til å "se" hver enkelt deltaker. Man får god hjelp med situasjoner og problemstillinger fra egen arbeidsplass, og jeg har derfor ekstra stor nytte av deltagelsen.»

  Marianne Christiansen, Nistad Grupppen ASBokføringsreglene i praksis

 • «Praktisk rettet kurs, med god dialog underveis i kurset. Flinke kursholdere. Fint å kunne stille spørsmål, og få svar umiddelbart. Veldig bra at vi sitter med egne pc-er og får prøvd i praksis.»

  Marianne Motterud, Lesjar Regnskap og Rådgivning ASBrukerkurs Sticos Personal

 • «Veldig bra kurs! Vi får opplyst om alt vi ikke kan innenfor jungelen kalt skatt og avgift.»

  Linda Renèe Mathisen, SparMax ASSpørsmål og svar innen regnskap, skatt og avgift

Slik fungerer det

 

1. Bli kursabonnent

Bli abonnementskunde ved å ringe oss på 73 56 00 05 eller
bestill kursabonnement her
.

2. Velg og vrak blant alle kursene

Du melder deg fortløpende på kurs via kurssiden, telefon 73 56 00 05 eller e-post, kurs@sticos.no. Bekreftelse får du på e-post. Du får også kurspresentasjonen på e-post i god tid før klasseromskursene starter.

Se våre kurs

3. Få oversikt over kurstimene dine

Autorisasjonstimene dine blir automatisk registrert hos oss, slik at du alltid har oversikten. Bare husk å være innlogget på "Min side" når du melder deg på kurs. Etter kurset får du tilsendt elektronisk kursbevis.

Praktisk informasjon

Forutsigbare, lave priser

Én pris, uansett type og antall kurs. Enkelt å forholde seg til for den som skal budsjettere og planlegge for å holde kostnadene nede. Jo flere i bedriften som har kursabonnement, desto bedre priser får dere.

Sticos Kursabonnement (3 år)

1. – 3. abonnent

1095,–


per bruker/måned

(4. – 6. abonnent: 995,–. Fra 7. abonnent: 895,–)

Bestill

Prisene er inkludert mva.1, servering (lunsj), tilgang til alle ordinære kurs, e-kurs, brukerforum og kursdokumentasjon. Prisene forutsetter binding i tre år. Fakturering skjer årlig.

1 En forholdsmessig andel av oppgitt pris er avgiftspliktig. Av den grunn er det beregnet 25 % merverdiavgift på den delen av abonnementsprisen som dekker servering og tilgang til nettkurs.

Bestill Sticos Kursabonnement

Fyll ut påkrevde felt * nedenfor.

Bindingstid på abonnement:

Jeg har forstått og godtatt lisensbetingelsene.*


Praktisk informasjon

Påmelding

For å bli abonnementskunde hos Sticos Kurs må du signere abonnementsavtale. Dette gjør du på www.sticos.no/Portal/Kurs/Kursabonnement eller ved å ringe oss på 73 56 00 05. Som abonnementskunde hos Sticos Kurs kan du, for en fast sum i måneden, delta på alle Sticos sine klasseromskurs, se videoopptak av et utvalg av disse på nett og få tilgang til alle Sticos sine e-kurs.

Når du ønsker å delta på et kurs, må du melde deg på. Velg det kurset fra våre nettsider du vil gå på og klikk «Meld på». Alternativt kan du ta kontakt med oss på kurs@sticos.no eller på telefon 73560005. Påmelding skjer fortløpende. Du får tilsendt bekreftelse på e-post når din påmelding er registrert hos oss.

Ønsker du å få autorisasjonstimene dine automatisk registrert i Sticos sitt autorisasjonsregister, må du være logget inn på «Min Side» på Sticos.no når du melder deg på et kurs.

Priser

Til enhver tids gjeldende abonnementspriser finnes på www.sticos.no/Portal/Kurs/Kursabonnement.

Lunsj og forfriskninger som følger med våre klasseromskurs er inkludert i pris. Prisen dekker også tilgang til alle våre e-kurs og nettkurs (opptak av utvalgte klasseromskurs). Alle priser er inklusiv merverdiavgift.

Kursdokumentasjon

Kursdokumentasjon blir tilsendt* pr. e-post i pdf-format i god tid før klasseromskurset avholdes.

* for kurs i Praktisk årsavslutning er kursdokumentasjon i papirformat inkludert i kursavgiften.

Kursbevis

Elektronisk kursbevis sendes ut i etterkant av kurset.

Rabatter

Rabatter avhenger av antall abonnementer (se priser). I tillegg vil det være mulig å tegne firmaavtaler når antall abonnementer overstiger 7.

Varighet

Klasseromskursene varer fra kl. 0900-1600 hvis ikke annet er oppgitt. Registering fra kl. 0845 første dag.

Hotell og reise

Hotellopphold og reise besørges av den enkelte deltaker.

Avmelding

Sticos vil ha direkte kostnader knyttet til lunsj og bevertning. Av den grunn er påmelding til våre klasseromskurs bindende. En eventuell avmelding må skje skriftlig. Skriftlig avmelding innen 10 virkedager før kursstart medfører ingen avmeldingsgebyr.

Ved avmelding senere enn 10 virkedager, belastes kr 650 som går til å dekke direkte kostnader. Denne avgiften bortfaller ved innlevering av sykemelding.

Vi tar forbehold om endringer i programmet som skyldes forhold utenfor vår kontroll.

Bytte av kursleder

Vi forbeholder oss retten til å bytte oppsatt kursleder uten at deltakeren varsles.

Avlysning

Vi forbeholder oss retten til å avlyse oppsatte kurs inntil 10 virkedager før kursstart ved for få påmeldte.

Filming

Det er ikke tillatt for kursdeltakere å filme og/eller ta lydopptak under kurset. Vi gjør oppmerksom på at enkelte kurs vil bli filmet av Sticos og lagt ut på våre nettsider.

Force Majeure

Hendelser utenfor vår kontroll (for eksempel streik, lockout, brann o.l.) gir Sticos AS rett til å avlyse kurset uten erstatningsplikt overfor kursdeltakeren.

Skjul tekst