STICOS HJELPER DEG HELE VEIEN


• PRAKTISKE VERKTØY • KURS • RÅDGIVNING

Sticos har gjort komplisert regelverk enkelt og forståelig i over 30 år. 10 000 bedrifter bruker oss som kvalitetssikrer og viktig sparringspartner. Er det noe du lurer på har vi eksperter som kan hjelpe deg. Faghjelp er inkludert for våre kunder!

Sticos AS er et innovativt selskap med 100 ansatte. Vi holder norsk næringsliv oppdatert på lover og regelverk gjennom praktiske verktøy, kurs og rådgivning, og med stadig nye løsninger. Vi har 10 000 kunder og 55 000 brukere på våre løsninger. Sticos er et økonomisk solid selskap med 140 millioner kroner i omsetning. Selskapet ble grunnlagt i 1983 og holder til på Lade i Trondheim.

Praktiske verktøy


Sticos har en rekke praktiske verktøy for deg som jobber med regnskap, lønn eller personalarbeid. Enten du trenger å sjekke regelverket, eller trenger praktiske veivisere som guider deg trinn for trinn gjennom arbeidsprosesser. De fleste regnskapsførere og revisorer i Norge bruker Sticos Oppslag som et viktig støtteverktøy for å kvalitetssikre arbeidet. For ledere og ansatte vil Sticos Personal med personalhåndbok, HMS-verktøy eller fraværssystem gjøre jobben enklere på mange områder.

Rådgivning


sticos

Noen ganger kan det være godt å ha en fagekspert å støtte seg til. Hos Sticos er fagsupport inkludert for våre kunder. Hvert år besvarer vi over 20 000 spørsmål, hvor våre eksperter er en faglig sparringspartner. Her jobber både jurister, revisorer, autoriserte regnskapsførere og siviløkonomer og vi har eksperter innen skatt, mva, regnskap, lønn, personal, og arbeidsrett. Vi hjelper kundene våre hvis de lurer på noe!

Kurs


Sticos har i 30 år arbeidet med å gjøre regelverket innenfor regnskap, lønn og personal lettere tilgjengelig. Sticos Kurs er en viktig del av dette. Vi legger stor vekt på at våre kurs skal være praktisk rettet, slik at de enkelt kan knyttes til problemstillinger man kommer over i hverdagen. Vi har kurs som passer for deg som er nybegynner, og for deg som trenger oppdatering. De fleste av våre kurs oppfyller kravene til etterutdanning.

Samfunnsansvar


sticos

Sticos har en viktig rolle i norsk næringsliv gjennom å tilby praktiske verktøy, kurs og rådgivning slik at det blir enklere å følge norsk regelverk og få et effektivt og godt arbeidsmiljø. Sticos er opptatt av miljø både av arbeidsmiljø og miljøet rundt oss. Selskapet er derfor sertifisert som Miljøfyrtårn. I stedet for gaver til kunder og forretningsforbindelser gir vi hvert år et beløp til veldedig formål.