Samarbeidspartnere

icon

Revisorforeningen

Samarbeidsavtalen med Revisorforeningen innebærer at Sticos blir leverandør av verktøy og løsninger til foreningens medlemmer, og omfatter samtlige av Sticos produkter.

Les mer om Revisorforeningen.

icon

Deloitte

Deloitte er et av Norges fremste selskaper innen revisjon, rådgivning og advokatvirksomhet. Samarbeidsavtalen innebærer at Sticos benytter noen av Deloittes fremste fagpersoner som kursholdere på utvalgte kurs.

Les mer om Deloitte.

KPMG 

KPMG tilbyr tjenester innenfor revisjon, rådgivning, regnskaps- og lønnstjenester, skatt, avgift og forretningsjuss. Flere kursholdere fra KPMG holder kurs for oss. 

Les mer om KPMG.

icon

Gyldendal Rettsdata

Gyldendal Rettsdata er en avdeling i Gyldendal Norsk Forlag og er ledende innen utvikling av nettbaserte rettskildedatabaser i Norge. Samarbeidsavtalen innebærer at Sticos får benytte lover og forskrifter med kommentarer, samt øvrige rettskildedokumenter i sine produkter.

Les mer om Gyldendal Rettsdata.

icon

At Work Time

Sticos samarbeider med At Work Time på timeregistrering i Sticos Regnskapsmetodikk. Registrerte timer i timeregistreringsprogrammet blir automatisk overført til Sticos Regnskapsmetodikk, og du får løpende oversikt over forbruk av timer i forhold til budsjett - på hvert enkelt oppdrag og medarbeidere.

Les mer om At Work Time her.

icon

Økonomiforbundet

Økonomiforbundet er en landsdekkende organisasjon for alle som arbeider med regnskap og økonomi.

Les mer om Økonomiforbundet her.

icon

NKK

Norges kemner- og kommuneøkonomers forbund (NKK) har som formål å styrke den faglige kvaliteten på arbeid som utføres i norske kommuner og fylkeskommuner innen fagområder som regnskap, lønn, økonomi, arbeidsgiverkontroll, skatteinnkreving, innkjøp mv. NKK er en viktig bidragsyter til Sticos Oppslag Kommune, og har både levert og kvalitetssikret innhold i vårt oppslagsverk for kommunal sektor.

Les mer om NKK.