Faglig trygghet for deg som jobber med lønn og personal

Få mer informasjon

Sticos Oppslag Kommune har spesialtilpasset innhold
for lønns- og personalbehandling i kommunen

Sticos Oppslag Kommune er et kjent og kjært oppslagsverk for regnskapsførere og revisorer i hele Norge. Men visste du at det også inkluderer spesialtilpasset innhold for deg som jobber med lønn? I tillegg til lovverket er hovedtariffavtalens regler innebygd i alle relevante emner, med link til aktuell bestemmelse.

Lønnsbehandling

Her får du løsning på dine problemstillinger rundt lønnsbehandling. Du får svar på hvordan regelverket er, og kan benytte enkle veivisere og praktiske kalkulatorer som hjelper deg med dette. Som lønnsmedarbeider kan du alltid være trygg på at innholdet er oppdatert i henhold til gjeldende retningslinjer for offentlig sektor

Avstemming

Fra utregning til avstemming. Her finner du selvfølgelig regneark for avstemming av bl.a. refusjon sykepenger, arbeidsgiveravgift og forskuddstrekk.

Reiseregning

I Sticos Oppslag Kommune har du reiseregninger for både inn- og utland. I tillegg har du kalkulator for diettberegning og måltidstrekk som gjør det enklere å få kontroll på det kompliserte regelverket.

Trygd og arbeidsrett

Vi har nyttige verktøy som hjelper deg å beregne arbeidsgiverperioden, slik at du får refusjon fra NAV fra riktig dag. I tillegg har vi emner som forklarer rettigheter ved foreldre- og omsorgspermisjon, samt rutiner for oppfølging av ansatte.

Fri fagsupport

Vårt fagteam av jurister, revisorer og rådgivere står klare for å hjelpe deg med det du lurer på. En uvurderlig støtte når du trenger noen å diskutere med, eller om du står fast i en vanskelig sak. Er du kunde hos oss har du faghjelp inkludert.

Oversiktlig søkefunksjon

Få økt trygghet i arbeidshverdagen. Med Sticos Oppslag Kommune har du enkel tilgang på lovverk, tariffavtaler og rutiner. Trykk knappen under så vil en av våre kunderådgivere kontakte deg med mer informasjon.