NYHET!
Sticos Oversikt beta


Nå lanserer vi en oppgradert arvtaker til det velkjente kvalitetssikringsverktøyet Sticos Regnskapsmetodikk. Sticos Oversikt er et nytt nettbasert verktøy for oppdragsstyring og kvalitetssikring av regnskap.


Den nye webbaserte utgaven er modernisert og spesialisert for fremtidens regnskapsvirksomheter og interne regnskapsavdelinger. Her finner du intuitive funksjoner som gjør det enkelt å oppfylle alle krav til god regnskapsføringsskikk (GRFS), og effektive hjelpemidler som gir deg full oversikt over alle gjøremål og frister. Sticos Oversikt forenkler og trygger din arbeidsdag som regnskapsfører, og kan enkelt tilpasses din bedrift.

Vil du prøve Sticos Oversikt gratis? Fyll ut skjema, så tar en av våre konsulenter kontakt innen kort tid.


PRØV GRATIS


Spesialutviklet for fremtidens rådgiver 

Et komplett nettbasert styringsverktøy for regnskapsførere, enten du jobber i regnskapsbyrå eller en intern økonomiavdeling. Med Sticos Oversikt sikrer du at alt utføres i henhold til god regnskapsføringsskikk, og har full kontroll på dokumentasjon av utførte oppgaver og tidsfrister.

Oppgaver og tidsfrister

Få oversikt over alle dagens, ukens eller månedens oppgaver og frister, samtidig som du har full kontroll over hva som er utført, når de ble utført og av hvem.

Full kontroll på oppdragsavtaler og kunder

Sikker elektronisk organisering av alle kunder, avtaler og oppdrag forenkler din arbeidshverdag som regnskapsfører. Enkel generering av oppdragsavtale som kunden signerer elektronisk.

Dokumentasjon

Sikre at alle formaliteter knyttet til oppdragsutførelsen blir ivaretatt ved at arbeidet du gjør systematiseres og dokumenteres i tråd med god regnskapsføringsskikk. Roller, maler og arkivstruktur kan enkelt tilpasses din bedrift.

Automatisk avstemming

Sticos Avstemming er inkludert i programmet, slik at du sparer masse tid på periodiske avstemminger. Sticos Avstemming henter saldobalansen fra regnskapssystemet og fletter disse sømløst inn i avstemmingsskjemaene.

Integrasjon

Vi sørger selvfølgelig for full integrasjon med de fleste regnskapssystemer. Integrasjonen vil fungere på tvers av Sticos-produktene Oversikt, Avstemming, Rapport og Likviditet, slik at du alltid har tilgang på de beste verktøyene for rådgivning, analyse og oppfølging.
Se hvilke regnskapssystemer vi støtter

Fagsupport er inkludert

Trenger du hjelp til å sikre at du oppfyller kravene til god regnskapsføringsskikk? Vårt fagteam av jurister, revisorer og rådgivere står klare for å hjelpe deg. Er du kunde hos oss har du fagsupport inkludert.


Funksjoner som kommer:


Alle eksisterende funksjoner i Sticos Regnskapsmetodikk vil du også få i Sticos Oversikt.

Integrasjon med Sticos Likviditet

Integrasjon mot Sticos Rapport

Tilbudsgenerering

Overordnet oversikt over utførte avstemmingsoppgaver

Prosessveivisere for kvalitetskontroll og internkontroll

Oppfølging av hvitvasking

Ressursoversikt

Påminnelser på SMS

Rådgivningsfunksjoner

Autorisasjonsregister med oversikt over ansattes kurs og autorisasjonstimer.