Gjør hverdagen enklere med

STICOS OG VISMA eACCOUNTING

Spar tid med trygge og smarte løsninger


I en travel hverdag er man avhengig av systemer som er enkle og intuitive i bruk og som er integrert sømløst med andre verktøy man er avhengig av.

Sticos tilbyr nyttige verktøy for deg som jobber med regnskap, lønn og økonomi. Med ny teknologi og unik fagkunnskap leverer vi innovative og tidsbesparende løsninger for både ledere og ansatte.


Hvordan fungerer det?

Med Visma eAccounting-koblingen aktivert i Sticos, trenger du ikke tenke på hvordan dine regnskapsdata skal registreres i Sticos. Alt går automatisk og du trenger bare å tenke på din daglig jobb.

Når du åpner en kunde i Sticos Rapport, Likviditet eller Avstemming har du alltid oppdaterte regnskapstall fra Visma eAccounting. Enten det er en regnskapsperiode som skal avsluttes og avstemmes, en perioderapport du skal levere, eller om du skal analysere regnskapets resultat eller fremtidige likviditet.NYTTIGE VERKTØY


Card image cap

Sticos Rapport

Med Sticos Rapport får du et effektivt verktøy som du kan bruke ved planlegging og som dokumentasjon overfor styret og ledelse eller bank.

Du får oversiktlige resultatrapporter og nøkkeltall som viser utviklingen i din bedrift. Sticos Rapport er lett å integrere med Visma eAccounting.


Mer om Sticos Rapport
Card image cap

Sticos Likviditet

Sticos Likviditet er et styringsverktøy som gir deg god beslutningsstøtte. Du fanger opp kritiske situasjoner i forkant og kan sette inn tiltak på et tidlig tidspunkt.

Med Sticos Likviditet lager du oppdaterte likviditetsprognoser som gir deg god beslutningsstøtte ved simulering av ulike scenarioer, og for å utnytte virksomhetens kapital bedre.

Mer om Sticos Likviditet
Card image cap

Sticos Avstemming

Sticos Avstemming henter automatisk saldotall fra regnskapet og fletter disse elegant inn i avstemmingsskjemaene. Du får tilgang til en rekke skjema som dekker alle aktuelle regnskapsområder.

Med Sticos Avstemming vet du alltid hvilke avstemminger som er utført. Du får oversiktlig dokumentasjon som du kan sende til revisoren eller kunden din.

Mer om Sticos Avstemming

STICOS HJELPER DEG HELE VEIEN


Sticos har gjort komplisert regelverk enkelt og forståelig i over 30 år.

Sticos holder norske virksomheter oppdatert på lover og regelverk gjennom praktiske verktøy, kurs og rådgivning. Vi har 10 000 kunder og 55 000 brukere på våre løsninger.

Sticos er et innovativt selskap med over 100 ansatte. I 2017 var omsetningen 158 millioner kroner. Selskapet ble grunnlagt i 1983 og holder til på Lade i Trondheim.