27 000 brukere er alltid oppdatert med Sticos Oppslag

Sticos Oppslag


Sticos Oppslag er et uunnværlig verktøy for deg som jobber med regnskap, lønn, merverdiavgift, skatt eller personal. Du finner svar på dine problemstillinger, og har i tillegg gratis tilgang til vår fagsupport, hvor du får hjelp av landets beste eksperter innenfor fagområdene.

Programmet gir enkel tilgang til aktuelle skatte- og avgiftssatser, samt faglitteratur som Lønns-ABC, Skatte-ABC og merverdiavgiftshåndboken. 

Nå også med dynamiske sjekklister som som gjør det enklere å kvalitetssikre ulike prosesser, som f.eks. ansettelse og introduksjonsprogram for nye medarbeidere.

Prøv gratis Gå til bestilling
Video Thumbnail
1:16


Det eneste oppslagsverket du trenger

Med Sticos Oppslag er du alltid oppdatert innen fagområdet ditt

Lover og regler

I Sticos Oppslag finner du alle relevante lover, forskrifter, standarder og uttalelser samlet på ett sted, og oppdatert til enhver tid.

Faglitteratur

Du har også aktuell faglitteratur som Lønns-ABC, Skatte-ABC og MVA-håndboken lett tilgjengelig. Sticos Oppslag gir deg forslag til kontering og merverdiavgiftsbehandling.

Alle verktøyene du trenger på ett sted

Sticos Oppslag inneholder over 900 veivisere, sjekklister, skjemaer, maler, avtaler og kalkulatorer samlet i en brukervennlig digital verktøykasse. Dette gjør det enkelt å generere dokumenter som oppfyller alle lovkrav. Du sparer tid og får kvalitetssikret innhold.

Sjekklister og veivisere

Dynamiske sjekklister og veiviserne guider deg gjennom ulike problemstillinger trinn for trinn. Vi viser deg i praksis hvordan du utfører en rekke arbeidsprosesser, og nødvendige dokumenter blir automatisk generert underveis. 

Eksempel på slike veivisere er gjennomføring av generalforsamling og styremøter, ansettelse og oppfølging av nyansatte, oppsigelser og lån i arbeidsforholdet. Velger du utvidelsene Proff eller Revisjon får du tilgang til spesialtilpasset innhold for ditt fagområde.

Sticos Fagsupport

Er du kunde i Sticos får du alltid hjelp av våre 30 erfarne og høyt kompetente rådgivere. Sticos har noen av landets fremste eksperter innen regnskap, skatt, merverdiavgift, lønn, personvern, arbeidsrett, HR og HMS. Vår fagsupport er inkludert i abonnementet ditt. 

Vårt mål er at du gjennom produktene våre og fagsupporten skal få praktisk veiledning og hjelp til å forstå regelverket, slik at du blir i stand til å ta de riktige beslutningene og velge en hensiktsmessig fremgangsmåte i både enkle og mer kompliserte spørsmål. Hvert år besvarer vi over 25 000 henvendelser fra kundene våre. Sticos er et solid kompetansehus som gir deg trygghet og smarte løsninger.


Se kundereferanse

Degerstrøms Revisjon har hatt Sticos Oppslag siden selskapet ble etablert i 2013. Se hva de sier om verktøyet.


Velg mellom ulike lisenser:

Velg mellom basisversjonen eller en utvidet lisens med flere verktøy og tilpasset innhold for revisjon eller økonomisk rådgivning

Demo

0,-

Fri tilgang i 30 dager


  • Se om Sticos Oppslag passer for deg.

Prøv

Basis

987,-

per mnd./ for første bruker*


  • Sticos Oppslag i basisversjon.
    Se tabellen under for å sammenligne de ulike modulene.

Kjøp nå

Totalpakke

1895,-

per mnd./ første bruker*Kjøp nå

Se hva du får i de ulike modulene:

I tabellen kan du se hva du får tilgang til i standardversjonen av Sticos Oppslag og hva du får med utvidelsene Proff og Revisjon.    Mest populær     Mest for pengene
Sticos Oppslag Demo Basis + Revisjon + Proff Totalpakke
Komplett oppslagsverk
Praktiske veivisere
Dokumentgeneratorer
Kalkulatorer
Lover, forskrifter, standarder og uttalelser
Faglitteratur
Sjekklister
Kontoplan og lønnsregister
Fagsupport  
Sjekklister og veiledninger for revisor     -
Revisors bekreftelser     -
Uttalelser og redegjørelser     -
Revisjonsberetninger     -
Sticos Hurtiginfo    
Sjekklister og veiledninger for rådgivere      
Elektronisk signering      
Klientregister      
Per måned

0,-

 987,-

 1592,-

 1592,-

 1895,-

Prøv Kjøp Kjøp Kjøp KJØP

Du får gratis etablering på Revisjon og Proff når du har Sticos Oppslag.
Bestiller du Sticos Oppslag på nett får du 50% rabatt på etablering .
Gå til bestilling for å beregne pris.

Har du spørsmål? Kontakt oss på chaten nederst til høyre.