Vilkår for demotilgang


Formålet med en demotilgang er at du kan få prøve tjenesten før du kjøper. Å registrere seg er helt uforpliktende og uten binding. Prøveperioden vil avsluttes automatisk etter 7 dager og du trenger ikke å foreta deg noe.

Ved å registrere deg gir du Sticos AS tillatelse til å bruke din e-postadresse og telefonnummer til markedsføring og salgsoppfølging knyttet til våre produkter i demoperioden pluss 180 dager. Dette betyr at du vil motta noen eposter med tips og info som vil hjelpe deg å komme i gang og ta i bruk Sticos Oppslag på best mulig måte. Du vil også bli kontaktet av en salgskonsulent for å høre om vi kan hjelpe deg med noe, eller om du ønsker å få tilsendt et personlig pristilbud på Sticos Oppslag. Du kan når som helst melde deg av denne oppfølgingen ved å klikke på avmelding i e-posten eller på sticos.no/personvern.

Sticos AS vil i demoperioden lagre og behandle informasjon om den enkelte bruker, dennes bruk av produktet og våre digitale kanaler. Lisensvilkårene for produktet gjelder så langt det passer.