Hopp til innhold
Kolleger som spiser forkost.

Frokostmøte: Forretningsmuligheter med AI og egne data

Vi gjør oppmerksom på at denne artikkelen er mer enn ett år gammel og innholdet kan være utdatert.

Vi har slått oss sammen med Kantega og inviterer til et innholdsrikt frokostmøte tirsdag 7. november. Vi lover god mat, trivelig mingling og ikke minst godt og nyttig innhold fra våre foredragsholdere.

Kantega og vi i Sticos har gått sammen for å gi dere et innblikk i hva kunstig intelligens brukes til i dag, og hvordan vi kan bruke det i nær fremtid. Du vil få innsikt og kunnskap om hva en GPT (Generative Pre-trained Transformer) faktisk er, og vi vil vise deg hvordan du kan bruke den i din bedrift. Mulighetene er uendelige, kanskje kan en GPT optimalisere driften, forbedre ressursbruk eller brukes som support hos kunder? I tillegg til å vise mulighetene med KI, kommer våre foredragsholdere også gi dere et lite innblikk i noen av utfordringene ved bruk av KI, som sikkerhet og åndsverk. 

Om du kommer vil du også få se eksempler på hvordan Sticos og Enova har trent språkmodeller. 

Meld deg på her!

AGENDA

08.00-08.30: Vi serverer frokost
08.30-09.30: Faglig program
09.30-10.00: Q&A

Foredragsholdere

Jon Espen Ingvaldsen, seniorrådgiver og PhD, Kantega:
Jon Espen er en nysgjerrig teknolog med akademiske røtter. Han er blant annet veldig engasjert i fagfeltet big data. Nå er han, i tillegg til sjefskonsulent-rollen i Kantega, førsteamanuensis ved NorwAI (The Norwegian Research Center for AI Innovation), det største akademiske initiativet innen AI-forskning. Blant områdene senteret forsker på er sensorbaserte stordataanalyser, AI-produsert tekst og bilder og personifisering. 

Mats Finsås, masterstudent, Kantega:
Mats skriver masteroppgaven sin hos NorwAI og Kantega om bruk av nye moderne språkmodeller i teknisk kundestøtte. Mats var en del av Kantegas sommerprosjekt 2023 hvor det ble utviklet en prototype av en smart chatbot for Enova SF, som skal kunne svare på spørsmål om Enovatilskuddet for privatmarkedet. Han har bakgrunn fra forsvarssektoren, og er for tiden Konsulent i Forsvarsmateriell hvor han er involvert i salg- og avhendingsprosjektet av norske F-16 kampfly.

Stian Standahl, sjefsarkitekt og full stack-utvikler, Sticos:
Stian er lidenskapelig softwarehåndverker og tech-entusiast. Han har 14 års erfaring som full stack-utvikler, og har jobbet med maskinlæring ved å trene Norges første HR-konsulent, @else, med kunstig intelligens. Som Chief Architect i Sticos er han opptatt av å tilrettelegge for de ulike utviklerteamene. I det siste har han jobbet mye med hvordan GPT og AI kan skape verdi for nye og eksisterende kunder hos Sticos.

Få aktuelle nyheter innen personal, regnskap, økonomi og personvern. Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg Sticos på Facebook og LinkedIn 

Hold deg oppdatert på relevant fagstoff

Våre nyhetsbrev inneholder aktueltsaker, produktinformasjon, invitasjoner til relevante kurs, seminarer og frokostmøter, samt gode råd og tips.