Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Arbeidsgivers beregning av sykepenger

I dette kurset får du en grundig gjennomgang av regler og fremgangsmåte for hvordan arbeidsgiver skal gå frem ved beregning av sykepenger.

Nettkurs
meta-hours
1 timer

Dette lærer du

Hvordan fastsettes et sykepengegrunnlag? Hvilken inntekt legges til grunn? Skal for eksempel bonus være med i sykepengegrunnlaget? Hva med overtid? Hvilken lønnsperiode skal man se på ved beregningen? I dette kurset skal vi se på reglene for hvordan en arbeidsgiver skal gå frem ved beregning av sykepengegrunnlaget. Vi skal se på hvilke typer inntekt som er relevant ved beregning av sykepenger, og se på hvor langt tilbake i tid man skal vurdere når man fastsetter sykepengegrunnlaget. Kurset tar også for seg hvordan beregningsgrunnlaget fastsettes for foreldrepenger, svangerskapspenger og pleiepenger.

  • Beregningsperiode
  • Hva inngår i sykepengegrunnlaget
  • Sykepenger fra NAV
  • Andre ytelser

Etterutdanning

Regnskapsfører

Foretaksrett 1 time

Revisor

Foretaksrett 1 time

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Suzanne Brattheim

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
1 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning