Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Sykefraværsoppfølging

Gjennom dette kurset får du full kontroll på rolle- og ansvarsfordelingen mellom bedrift og arbeidstaker innen sykefraværssituasjoner.

Nettkurs
meta-hours
2 timer

Dette lærer du

Har du lurt på hvordan du skal håndtere en sykmeldt arbeidstaker? Eller hvordan virksomheten din skal følge opp arbeidstakere som er sykmeldt? I dette nettkurset får du en oversikt over de rettigheter og plikter som både arbeidsgiver og arbeidstaker har fra første fraværsdag og gjennom det første året med sykefravær. Vi tar en generell gjennomgang av sykefraværsarbeidet på systemnivå og individnivå, og videre hva som er leders ansvar og hva som er medarbeiders ansvar ved sykefravær og sykefraværsoppfølging. Vi gjør oppmerksom på at dette kurset også passer utmerket for deg som arbeider for kommune/fylkeskommune innen personal/arbeidsrett.

  • IA-avtalen
  • Sykefraværsarbeid på systemnivå
  • Sykefraværsarbeid på individnivå
  • Sykefraværsoppfølging det første året med sykefravær

Etterutdanning

Regnskapsfører

Foretaksrett 1 time

Revisor

Annet 1 time

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Aina Kregnes

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 390 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning