Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Skattetrekk

Med fokus på forskuddstrekk og skattetrekk i arbeidsforhold vil dette kurset gi deg en god innføring eller oppfriskning og nødvendig kunnskap på temaet.

Nettkurs
meta-hours
3 timer

Dette lærer du

Dette er et generelt kurs med fokus på forskuddstrekk. Kurset er begrenset til å gjelde arbeidsforhold. Behandling av ytelser fra NAV, lover og regler for sjøfolk o.l. omhandles derfor ikke i dette kurset. Vi vil gå inn på hvilke ytelser det skal beregnes forskuddstrekk i og hvilke ytelser som er unntatt beregning av forskuddstrekk. Vi skal også ta for oss de ulike skattekort-typene, oppbevaring av skattetrekksmidler samt frister for a-meldingen og rapporteringen rundt dette. Dette kurset er godt egnet som en innføring eller oppfriskning, både for personer som jobber med lønn i det daglige, men også for de som jobber med regnskap og de som ikke har store bakgrunnskunnskaper på temaet.

  • Arbeidsgivers plikter og ansvar
  • Skattekort
  • Forskuddstrekk
  • Oppbevaring av skattetrekksmidler
  • A-melding og rapportering

Etterutdanning

Regnskapsfører

Skatte- og avgiftsrett 3 timer

Revisor

Skatte- og avgiftsrett 3 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Tuva Nordal Skjerve

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 690 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning