Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Tap på fordringer 3 - Fordringens evne til å endre karakter

I dette kurset ser vi nærmere på ulike omstendigheter som kan medføre at en fordring endrer karakter slik at fradragsretten avskjæres.

Nettkurs
meta-hours
1 timer

Dette lærer du

Når står fordringen i fare for å endre karakter? Og hvilke konsekvenser kan dette medføre? Kursnivået er tilpasset de som har gjennomført våre to tidligere kurs som gjelder tap på fordring, eller har god innsikt i temaet fra før. Dette kurset inngår som ett av tre kurs vi har utviklet om temaet fradragsrett for tap på fordring. Kursene gir deg kompetanse til å vurdere om du har fradragsrett for en tapt fordring, i de tilfellene hvor det er uklart om vilkårene er oppfylt. Kursene er bygd opp slik at du først får grunnleggende innsikt i temaet, før du går videre til mer komplekse problemstillinger på området. For best mulig læringsutbytte anbefaler vi at du tar kursene i anbefalt rekkefølge. I dette kurset ser vi på hva som kan endre karakteren til en fordring og hvilke konsekvenser dette kan få. Vi går gjennom regelverket, og hvilke signaler som er kommet fra rettspraksis. Målet er at du skal få full oversikt over de faktorene som kan endre fordringens karakter, slik at du kan avverge endringer som kan føre til avskjæring av fradragsretten.

  • Problemstilling
  • Det rettslige grunnlaget
  • Caseoppgave

Etterutdanning

Regnskapsfører

Skatte- og avgiftsrett 1 time

Revisor

Skatte- og avgiftsrett 1 time

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholdere

Øyvind Harila
Emma Nilsen Vonen

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
1 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning