Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Innføring i arbeidsrett

Dette kurset gir deg grunnleggende kunnskap innen arbeidsrett og hvordan du skal håndtere problemstillinger innen feltet på en god og rett måte.

Nettkurs
meta-hours
3 timer

Dette lærer du

Kurset gir en innføring i arbeidsretten. Flere sentrale temaer i arbeidsretten blir behandlet, på et overordnet nivå. Formålet med kurset er å gi kursdeltageren en forståelse av sentrale begreper, rettskilder og temaer innenfor arbeidsrettsområde. Slik kunnskap kan gjøre det lettere å finne svar på arbeidsrettslige problemstillinger som måtte dukke opp i praksis.

  • Arbeidsgivers styringsrett- Rekruttering og ansettelse- Prøvetid- Innleie- Arbeidstid- Permisjoner og ferie- Kontrolltiltak- Arbeidstakers stilling ved virksomhetsoverdragelse- Varsling- Permittering- Stillingsvern/Opphør av arbeidsforhold- Tariffavtale

Etterutdanning

Regnskapsfører

Foretaksrett 3 timer

Revisor

Annet 3 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Synne Ekevold

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 690 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning