Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

A-melding

A-melding er arbeidsgivers rapport om ansattes inntekt, arbeidsforhold, arbeidsgiveravgift mm. Hvilke prinsipper, dokumentasjonskrav og frister gjelder?

Nettkurs
meta-hours
2 timer

Dette lærer du

Rapportering av lønn via a-melding er en viktig funksjon for både arbeidsgiver og arbeidstaker. Opplysningene brukes blant annet som grunnlag for skatteoppgjøret og til å beregne trygdeytelser m.m. Når de opplysningspliktige skal sende inn opplysninger for inntektsmottakere er det flere vurderinger som skal gjøres for riktig rapportering. Vi ser blant annet nærmere på hvilke opplysninger som skal rapporteres på arbeidsforhold, lønn og andre ytelser, hvordan fravær rapporteres, samt hvilke konsekvenser feil og mangler i rapportering kan gi.

  • Rammeverket rundt a-meldingen
  • Rapportering av arbeidsforhold
  • Rapportering av lønn og andre ytelser
  • Kontroll og endring/korrigering av a-melding

Etterutdanning

Regnskapsfører

Foretaksrett 2 timer

Revisor

Foretaksrett 2 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Trine Olsen

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 390 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning