Hopp til innhold
Nettkurs

Gjennomsnittsberegning av arbeidstid

Trenger om kunnskap om rammeverket for organisering av arbeidstid etter avtale om gjennomsnittsberegning? Dette kurset gir deg kunnskapen du trenger.

Nettkurs
meta-hours
4 timer

Dette lærer du

Kurset gir en innføring i hvilke muligheter og begrensninger arbeidsmiljøloven gir for organisering av arbeidstiden, med hovedvekt på gjennomsnittsberegning. Når behovet for arbeidskraft er varierende gjennom uken og døgnet, er gjennomsnittsberegning av arbeidstiden ofte nødvendig. Gjennomsnittsberegning av arbeidstiden kan også være en måte å tilpasse eller imøtekomme en arbeidstakers behov for fleksibilitet. I kurset gjennomgår vi lovens regelverk i kombinasjon med interaktive oppgaver og eksempler. Etter endt kurs har du en grunnleggende forståelse av hvordan, og hvilke krav og rammer som stilles for å kunne benytte reglene om gjennomsnittsberegning.

  • Organisering av arbeidstiden- Rammene for gjennomsnittsberegning- Dag og ukentlig arbeidsfri- Arbeidsplan- Overtid ved gjennomsnittsberegnet arbeidstid- Ferieavvikling ved gjennomsnittsberegnet arbeidstid- Vaktordninger- Fleksitid vs gjennomsnittsberegning i arbeidsplan

Etterutdanning

Regnskapsfører

Foretaksrett 4 timer

Revisor

Foretaksrett 4 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Inger Rose Mathisen

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning