Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Ny mva-melding fra 2022

I 2022 ble det gjort endrigner i hvordan mva-meldingen skal leveres. Dette kurset lærer deg hvordan du gjør det rett på første forsøk.

Nettkurs
meta-hours
1 timer

Dette lærer du

Fra første avgiftstermin for 2022 skal mva-meldingen leveres i en ny løsning, enten direkte fra regnskapssystemet, manuelt via portalen på skatteetaten.no eller ved innsending av en XML-fil i portalen. I dette kurset får du en gjennomgang av den nye mva-meldingen. I tillegg til ny mva-melding fra 2022 blir det også en gjennomgang av registreringsløsningen for merverdiavgift, samt informasjon om hvordan merverdiavgift skal dokumenteres og kontrolleres. Hovedfokus i kurset vil være levering av ny mva-melding eller skattemelding for merverdiavgift.

  • Ny mva-melding
  • Ny registreringsløsning for MVA
  • Ny salgs- og kjøpsmelding
  • Dokumentasjon og kontroll av merverdiavgift

Etterutdanning

Regnskapsfører

Skatte- og avgiftsrett 1 time

Revisor

Skatte- og avgiftsrett 1 time

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Beate Rognes

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
1 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning