Hopp til innhold
Nettkurs

Personvern for regnskapsførere

Få god innsikt og kunnskap i hvordan du som regnskapsfører skal forholde deg til personvern innad i din virksomhet og ut mot kunder.

Nettkurs
meta-hours
2.5 timer

Dette lærer du

Mange virksomheter synes det er vanskelig å få grep om hvilke plikter de har etter personvernforordningen, og hvordan lykkes med personvernarbeidet i virksomheten. Kurset gir deg en gjennomgang av personvernpliktene regnskapsfører har både ved behandling av personopplysninger i egen virksomhet (eksempelvis personopplysninger om egne ansatte og kunder) og der regnskapsfører behandler personopplysninger på vegne av andre (eksempelvis personopplysninger om kunders ansatte og kunders kunder). Du får også en oversikt over hvorfor regnskapsførere må ta personvern på alvor, og praktiske tips til hvordan etterleve personvernforordningen.

  • Hvorfor er personvern viktig?
  • Personvernprinsipper og plikter etter GDPR
  • All behandling må ha formål og behandlingsgrunnlag
  • Risiko- og sårbarhetsanalyse - tilstrekkelig informasjonssikkerhet
  • Innsyn
  • Sletting av personopplysninger og oppbevaring
  • Tips til hvordan etterleve personvernregelverket

Etterutdanning

Regnskapsfører

Foretaksrett 2.5 timer

Revisor

Foretaksrett 2.5 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Gry Anita Langsæther

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 590 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning