Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Dokumentasjon og avstemming av mva-meldingen

Hvordan avstemme mva-meldingen? Dette kurset gir deg tips til hvordan du kan gjøre det for å sikre at den blir fullstendig og nøyaktig.

Nettkurs
meta-hours
1 timer

Dette lærer du

I dette kurset gir vi konkrete råd og tips til hvordan du kan avstemme og dokumentere mva-meldingen. Bli kjent med hvilke krav som foreligger for avstemming og dokumentasjon av mva-meldingen. Du skal også sitte igjen med hva som er formålet med en slik avstemming, slik at jobben både kan gjøres effektiv og samtidig kunne avdekke og forhindre feil i både mva-rapporteringen og regnskapet. Kurset vil være nyttig for alle som jobber med rapportering av mva-meldingen og kvalitetssikring av regnskapet.

  • Kort innføring i ny mva-melding - hva er nytt?
  • Krav til dokumentasjon og avstemming
  • Formål med avstemming
  • Hvordan dokumentere og avstemme
  • Endringsmelding

Etterutdanning

Regnskapsfører

Finansregnskap 1 time

Revisor

Finansregnskap 1 time

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholdere

Henrik Bjørge Karlsvik
Elin Petersen

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
1 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning