Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Alt du må vite om feriepenger

Utbetaling av riktig feriepenger til rett tid kan være utfordrende. Med dette kurset sikrer du utbetalingen av feriepenger er i tråd med regelverket.

Nettkurs
meta-hours
2.5 timer

Dette lærer du

I dette kurset får du en praktisk innføring i utregning og utbetaling av feriepenger. Vi går også kort igjennom ferielovens plikter og rettigheter. Utbetaling av riktige feriepenger til rett tid kan være utfordrende, og vi får ofte spørsmål fra kundene våre om feil som har oppstått. Dette kurset vil gi deg kunnskapen du trenger for å sikre at utbetaling av feriepenger skjer i tråd med dagens regelverk. Vi er også kort innom endrede utbetalingmønster som følge av koronapandemien.

  • Kort om ferieloven
  • Lovbestemt og avtalebestemt ferie
  • Feriepengegrunnlag og feriepengesatser
  • Utregning av feriepenger for nyansatte, timelønte, månedslønte og ansatte i permisjon
  • Feriepenger fra NAV
  • Feriepenger og skattetrekk

Etterutdanning

Regnskapsfører

Foretaksrett 2.5 timer

Revisor

Foretaksrett 2.5 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Hilde Thronæs

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 590 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning