Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Innføring i naturalytelser

Hva er naturalytelser? Når er de skattepliktig, trekkpliktig og trekkfri? Slik skal de verdsettes, innrapporteres og behandles regnskapsmessig.

Nettkurs
meta-hours
1 timer

Dette lærer du

Naturalytelser i arbeidsforhold (også kalt frynsegoder) er ytelser som gis som noe annet enn penger. Mange arbeidsgivere har spørsmål rundt hva som er skattepliktig og hva som er skattefritt, hva som skal være med i avgiftsgrunnlaget mv. Vi vil gjennomgå hva naturalytelser er, reglene om skatteplikt, trekkplikt og unntak fra trekkplikt, samt hvordan naturalytelser verdsettes, og innrapportering av naturalytelser. Dette er et kurs som vil være nyttig for alle arbeidsgivere.

  • Hva er naturalytelser?
  • Skatteplikt, trekkplikt og unntak fra trekkplikt
  • Verdsettelse av naturalytelser
  • Innrapportering
  • Regnskapsmessig behandling

Etterutdanning

Regnskapsfører

Skatte- og avgiftsrett 1 time

Revisor

Skatte- og avgiftsrett 1 time

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Therese Olsson Storøy

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
1 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning