Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Personalrabatt

Dette kurset gir deg kunnskapen du trenger om vilkårene for skattefri personalrabatt og regler for verdsettelse av personalrabatter.

Nettkurs
meta-hours
1.5 timer

Dette lærer du

Enhver økonomisk fordel mottatt i arbeidsforhold er skattepliktig, med mindre det er gitt særskilt skattefritak. Rabatter den ansatte mottar i arbeidsforholdet er derfor i utgangspunktet skattepliktige, men det finnes unntak. Vi gjennomgår reglene for personalrabatt, herunder vilkårene for skattefri personalrabatt, reglene for verdsettelse av personalrabatter, reglene for rabatter fra andre enn arbeidsgiver, innrapportering og regnskapsmessig behandling av personalrabatter. Kurset er laget for deg som arbeider med lønn og lønnsspørsmål, enten du arbeider som regnskapsfører i et byrå eller som lønnsmedarbeider.

  • Vilkår for skattefritak
  • Verdsettelse av personalrabatt
  • Rabatter fra andre enn arbeidsgiver
  • Innrapportering
  • Regnskapsmessig behandling

Etterutdanning

Regnskapsfører

Finansregnskap 0.5 timer

Skatte- og avgiftsrett 1 time

Revisor

Finansregnskap 0.5 timer

Skatte- og avgiftsrett 1 time

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Therese Olsson Storøy

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 190 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning