Hopp til innhold
Nettkurs

Innleie av utenlandsk arbeidskraft

Dette kurset gir deg en kronologisk innføring i prosessen og alt du må huske når du skal leie arbeidskraft fra EØS-land.

Nettkurs
meta-hours
3 timer

Dette lærer du

Innleie av utenlandsk arbeidskraft er et komplisert og uoversiktlig tema. Kurset er derfor avgrenset til å omfatte innleie fra virksomheter i andre EØS-land, som ikke er bemanningsbyrå. Oppbygningen av kurset er kronologisk inndelt etter de oppgavene som må utføres i innleieprosessen. I første del ser vi på avtaleinngåelsen. Her vil du blant annet lære om forskjellen mellom innleie og andre tilgrensende avtaler som entreprise, direkte ansettelse og arbeidsformidling. I andre del ser vi på oppgavene som må utføres i forberedelsen av oppdraget. For eksempel registrering i Oppdrags- og arbeidstakerregisteret (OAR), og bestilling av d-nummer, skattekort og HMS-kort. I tredje del ser vi på oppgavene som må utføres i oppdragsperioden. For eksempel utbetaling og rapportering av lønn, og beregning av arbeidsgiveravgift, skatt, merverdiavgift og trygdeavgift.

  • Innleie av arbeidskraft fra EØS-land
  • Avtaleinngåelsen
  • Forberedelsen
  • Oppdragsperioden

Etterutdanning

Regnskapsfører

Skatte- og avgiftsrett 1.5 timer

Foretaksrett 1.5 timer

Revisor

Foretaksrett 1.5 timer

Skatte- og avgiftsrett 1.5 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholdere

Emma Nilsen Vonen
Beate Rognes
Inger Rose Mathisen
Hilde Thronæs

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 690 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning