Hopp til innhold
Nettkurs

Podkurs: Åpenhetsloven

Et podkurs i samarbeid med Etisk Handel Norge som tar for seg åpenhetsloven, hensikten og virkninger for næringsdrivende.

Nettkurs
meta-hours
1 timer

Dette lærer du

Dette podkurset omhandler åpenhetsloven. Kurset er utarbeidet i samarbeid med Etisk Handel Norge (https://etiskhandel.no), og er en samtale mellom daglig leder Heidi Furustøl i Etisk Handel Norge og advokat i Sticos, Gard S. G. Lyng. Kurset tar for seg bakgrunnen og hensikten med åpenhetsloven, og hvilke virksomheter loven vil få virkning for. Vi går grundig gjennom hvordan en aktsomhetsvurdering skal gjennomføres, og kommer med gode tips for hvordan virksomhetene kommer i gang med arbeidet.

  • Bakgrunn og hensikt med åpenhetsloven
  • Hvem er åpenhetsloven for
  • Aktsomhetsvurderinger
  • Tips til å komme i gang med arbeidet

Etterutdanning

Regnskapsfører

Foretaksrett 1 time

Revisor

Foretaksrett 1 time

Podkurs

Podkursene er praktiske lydkurs du kan lytte til mens du holder på med noe annet. Kurset avsluttes med noen digitale oppgaver og kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Gard Lyng

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
1 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning