Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Åpenhetsloven - innføring i regelverket

I dette kurset vil du få en grundig gjennomgang av kravene i åpenhetsloven, og direkte og indirekte virkninger den har for næringsdrivende.

Nettkurs
meta-hours
1 timer

Dette lærer du

Åpenhetsloven trådte i kraft 01.07.2022. I dette kurset går vi inn på i de lovkrav som stilles i loven. Vi ser på hvilke virksomheter som loven vil få virkning for direkte og indirekte. Vi går inngående inn på hva de enkelte trinn i en aktsomhetsvurdering skal inneholde. For å sikre effektiv gjennomføring av lovkravene har virksomhetene plikt til å offentliggjøre sine redegjørelser om arbeidet og alle og enhver har rett til å etterspørre informasjon om selskapenes arbeid med grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

  • Åpenhetsloven - hensikt og formål
  • Hvem gjelder loven for?
  • Aktsomhetsvurdering
  • Veiledning og kontroll

Etterutdanning

Regnskapsfører

Foretaksrett 1 time

Revisor

Foretaksrett 1 time

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Gard Lyng

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
1 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning