Hopp til innhold
Nettkurs

Skillet mellom drift og investering 3

Dette kurset tar for seg KRS 2 sine avgrensninger for hva som inngår i anskaffelseskost og opptakskost for balanseposter.

Nettkurs
meta-hours
1 timer

Dette lærer du

Kurs tre av tre i kursserien “Skillet mellom drift og investering”. Her vil du få dypere innsikt i de spesifikke detaljene i KRS 2. Du vil få en grundig gjennomgang av hvordan denne standarden definerer og avgrenser anskaffelseskost og opptakskost for balanseposter innenfor kommuneregnskapet. Dette er sentral og viktig kunnskap om du ønsker å mestre kunsten av nøyaktig og effektiv regnskapsføring. Kurset bruker praktiske og teoretiske eksempler for at alle kursdeltakere skal få en solid forståelse for anskaffelseskost og opptakskost for balanseposter.

  • Anskaffelseskost
  • Opptakskost
  • Overføringer

Etterutdanning

Regnskapsfører

Annet 1 time

Revisor

Annet 1 time

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Per Kristian Aune

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
1 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning