Hopp til innhold
Nettkurs

Ny skattemelding - slik gjør du det i praksis

I dette kurset viser vi deg hvordan du kan utarbeide og rapportere ny skattemelding for et aksjeselskap, i to ulike årsoppgjørssystemer.

Nettkurs
meta-hours
3 timer

Dette lærer du

De fleste AS kan for regnskapsåret 2022 sende inn ny digital skattemelding, hvor skjema som Næringsoppgave, Forskjeller mellom regnskapsmessige og skattemessige verdier og andre skatteskjema erstattes av en digital skattemelding med næringsspesifikasjon. I dette kurset vil vi vise deg den praktiske utførelsen av stegene med skattemelding og rapportering av skattemelding. Vi vil i deler av kurset vise eksempel på løsning både fra Visma Periode & År og Maestro Sky. NB! Kurset er et LiveKurs som ble holdt 25.1.23 som er gjort om til nettkurs. Vi gjør oppmerksom på at kurset er laget før Skatteetaten og systemleverandørene har avsluttet sitt arbeid. Det betyr at det kan komme endringer i det vi viser i kurset.

  • Fra skjema til tema
  • Opplysninger og skatt (case lite foretak)
  • Skatteberegning (case lite foretak)
  • Avslutningsposteringer (case lite foretak)
  • Case Holding AS

Etterutdanning

Regnskapsfører

Skatte- og avgiftsrett 3 timer

Revisor

Skatte- og avgiftsrett 3 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholdere

Elin Petersen
Brynhild Bakken Kvernmo
Mari Hamnes

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 472 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn