Hopp til innhold
Nettkurs

Opplysningsplikt lønn

Få kunnskap om reglene for lønnsopplysningsplikt og grensene ved arbeid i arbeidsgivers hjem og for skattefrie, veldedige og allmennyttige organisasjoner.

Nettkurs
meta-hours
3 timer

Dette lærer du

I dette nettkurset får du en oversikt over hvilke grenser for lønnsinnrapportering du som arbeidsgiver eller oppdragsgiver må forholde deg til. Grensene er forskjellig for et vanlig arbeidsforhold, en skattefri organisasjon, en veldedig og allmennyttig organisasjon, om du har engasjert en til å hjelpe deg i hjemmet eller om et boligsameie har engasjert noen til å hjelpe seg. I dette kurset skal vi se på hva som gjelder i de forskjellige forholdene. Vi vil også fortelle kort om rapportering av selvstendig næringsdrivende og andre forhold som er viktig for opplysningsplikten. I tillegg går vi også gjennom reglene for opplysningsplikt når ansatte mottar naturalytelser fra tredjeparter, for eksempel fra arbeidsgivers forretningsforbindelser.

  • Opplysningsplikt lønn
  • Generell lønnsopplysningsplikt
  • Skattefrie organisasjoner
  • Veldedige og allmennyttige organisasjoner
  • Arbeid i arbeidsgivers hjem
  • Boligsameie, borettslag og velforeninger/grendelag
  • Andre forhold
  • Opplysningsplikt for ytelser fra tredjeparter

Etterutdanning

Regnskapsfører

Skatte- og avgiftsrett 1.5 timer

Annet 1.5 timer

Revisor

Skatte- og avgiftsrett 1.5 timer

Annet 1.5 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholdere

Hilde Thronæs
Marianne Lund
Therese Olsson Storøy

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 690 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning