Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Bokføringslovens krav til dokumentasjon av kjøp og salg

Dette er et grunnleggende kurs som gir deg kunnskap om krav til innhold i et salgsdokument, når skal og kan salgsdokumentet utstedes, samt hvem som kan gjøre dette.

Nettkurs
meta-hours
1.5 timer

Dette lærer du

Dette er et grunnleggende kurs som tar for seg bokføringsregelverkets bestemmelser som angir hvilke krav som stilles til dokumentasjon ved kjøp og salg på kreditt. Vi ser på detaljene i hva et salgsdokument skal inneholde for at dokumentasjonen skal være av god kvalitet, og at kjøperen ikke står i fare for å miste skatte- og avgiftsmessige fradrag. Kurset tar også for seg hvem som skal og kan utstede salgsdokumentet, samt tidspunktet for utstedelse av salgsdokumentet.

  • Dokumentasjon av salg av varer og tjenester
  • Løpende ytelser og kontingent
  • Hvem skal utstede salgsdokumentet?
  • Tidspunkt for utstedelse av salgsdokumentet
  • Dokumentasjon av kjøp

Etterutdanning

Regnskapsfører

Finansregnskap 1.5 timer

Revisor

Finansregnskap 1.5 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholdere

Atle Mæhlum
Maren Opheim

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 190 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning