Hopp til innhold
Nettkurs

Innføring i justeringsreglene for fast eiendom

Har du kjennskap til justeringsreglene for eiendom? I dette kurset får du en oversikt over hovedprinsippene for justering.

Nettkurs
meta-hours
1.5 timer

Dette lærer du

Hvordan virker justeringsreglene når du anskaffer eller fører opp fast eiendom? Hvilke konsekvenser vil det ha om du endrer bruken av eiendommen, eller du velger å selge? Har det noen betydning når du selger og til hvem du selger? Dette kurset gir deg en grunnleggende innføring i justeringsreglene for fast eiendom. Vi gjennomgår hovedprinsippene i justeringsreglene for fast eiendom. Det vil bli lagt vekt på en praktisk tilnærming med bruk av eksempler. Formålet med kurset er at du som deltaker skal oppnå en grunnleggende forståelse av innholdet i justeringsreglene for fast eiendom.

  • Formålet med justeringsreglene
  • Kapitalvarebegrepet
  • Dokumentasjonskravene
  • Justeringsperioden
  • Justeringshendelser
  • Gjennomføring av justering
  • Overtakelse av justeringsplikt eller justeringsrett

Etterutdanning

Regnskapsfører

Skatte- og avgiftsrett 1.5 timer

Revisor

Skatte- og avgiftsrett 1.5 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Beate Rognes

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 190 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning