Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Podkurs: Bærekraft i oppdrettsbransjen

Få tips til hvordan din virksomhet kan arbeide med bærekraft. Vi gir deg innblikk i organisering av bærekraftsarbeid, samt regelverk og rammer for bærekraft.

Nettkurs
meta-hours
1 timer

Dette lærer du

Dette podkurset handler om bærekraft i oppdrettsbransjen, og er utarbeidet i samarbeid Scale Aquaculture AS. Kurset tar for seg hvordan virksomheter kan operasjonalisere arbeidet med bærekraft. Vi ser på organisering av bærekraftsansvaret i virksomheten og hvilke regler og rammeverk som gjelder. I kurset omtales konkrete tiltak som Scale Aquaculture AS har satt i gang for å redusere sitt fotavtrykk og øke den sirkulære økonomien i bransjen. Bærekraftsansvarlig i Scale Aquaculture AS kommer med gode tips for hvordan virksomhetene skal komme i gang med arbeidet.

  • Bærekraft i oppdrettsbransjen
  • Organisering av bærekraftsarbeid
  • Betydningen av regelverk og rammeverk for bærekraft
  • Ulike tiltak som man kan gjøre i egen virksomhet

Etterutdanning

Regnskapsfører

Annet 1 time

Revisor

Annet 1 time

Podkurs

Podkursene er praktiske lydkurs du kan lytte til mens du holder på med noe annet. Kurset avsluttes med noen digitale oppgaver og kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Gard Lyng

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
1 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning