Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Salg på nett

Driver selskapet med salg over nett? Dette kurset gir deg kunnskap om hvordan salget skal dokumenteres og om det skal registreres i kundespesifikasjonen.

Nettkurs
meta-hours
1 timer

Dette lærer du

Veldig mye av dagens salg skjer over internett, og i dagligtalen brukes gjerne ord som nettsalg, netthandel, internettsalg, e-handel og lignende. I dette kurset går vi gjennom ulike typer salg over nett, og ser på hvordan det skal dokumenteres, og om det skal registreres i kundespesifikasjonen. Du vil også få en gjennomgang av salg av varer i nettbutikker, og faktorer det er viktig å tenke på når handelsløsningen og regnskapssystemet ikke snakker sammen.

  • Definisjoner
  • Internettsalg
  • Netthandel

Etterutdanning

Regnskapsfører

Finansregnskap 1 time

Revisor

Finansregnskap 1 time

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholdere

Maren Opheim
Atle Mæhlum

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
1 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning