Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Grunnleggende Excel for revisor

I dette kurset får du grunnleggende innføring i Excel og handlinger du som revisor bør kjenne til for å gjennomføre revisjonen på en effektiv og god måte.

Nettkurs
meta-hours
2.5 timer

Dette lærer du

Ferdigheter i Excel er viktig for alle revisorer. I dette kurset vil vi gå gjennom grunnleggende handlinger du som revisor bør ha kjennskap til, for å kunne gjennomføre revisjonen på en god og effektiv måte. Vi fokuserer på hvordan ei hovedbok kan bearbeides slik at den blir egnet for revisjon, ved å vise aktuelle eksempler fra to ulike regnskapssystem. Videre ser vi på eksempler på hvordan du kan bruke Excel i revisjonen. Kurset egner seg for revisorer som ønsker å opparbeide grunnleggende kunnskap i Excel.

  • Bearbeide hovedbok
  • Avstemme hovedbok mot saldobalanse
  • Eksempler på bruk av Excel i revisjonen

Etterutdanning

Regnskapsfører

Annet 2.5 timer

Revisor

Revisjon 2.5 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Tor Magnus Olsen

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 590 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning