Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Omsorgspenger og pleiepenger

Mestrer du reglene for omsorgspenger og pleiepenger? Dette kurset gir deg kontroll på vilkår, dokumentasjonskrav og beregning av disse ytelsene.

Nettkurs
meta-hours
2 timer

Dette lærer du

Som regnskapsfører eller arbeidsgiver må du forholde deg til en rekke forskjellige trygdeytelser, og dette kurset er utviklet for at du skal ha kontroll og behandle disse ytelsene riktig. Etter gjennomført kurs er alt lagt til rette for at du som arbeidsgiver eller regnskapsfører i en bedrift skal ha god forståelse for hvordan du behandler prosesser rundt og beregner omsorgs- og pleiepenger. Dette kurset er lagt opp for arbeidsgiver for å sikre kjennskap til rettigheter og plikter knyttet til disse velferdsordningene, og vil bidra til å sørge for at arbeidsgiver er i stand til å håndtere disse ytelsene på en riktig og effektiv måte.

  • Omsorgspenger
  • Pleiepenger
  • Beregning av omsorgspenger og pleiepenger

Etterutdanning

Regnskapsfører

Foretaksrett 2 timer

Revisor

Foretaksrett 2 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Aina Kregnes

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 390 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning