Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Få kontroll på verdsettelsen av varelageret

Driver selskapet med salg av handelsvarer eller produksjonsvarer? Dette kurset gir deg kunnskap om regnskapsprinsipper og skatteregler, slik at du får kontroll på verdsettelsen av varelageret.

Nettkurs
meta-hours
2 timer

Dette lærer du

Varelager vil ofte være en vesentlig post i selskapets balanse. For å få en riktig rapportering av resultat og balanse er det derfor viktig at posten er riktig verdsatt og godt dokumentert. I dette kurset blir regnskapsprinsipper og skattereglene gjennomgått både for handelsvarer og produksjonsvarer. Vi ser også på postene i skattemeldingen for varelager og hvordan man skal ha kontroll med midlertidige forskjeller. Alle varelager må telles, så gjennom kurset vil vi også omtale prosessen og hvordan varetellingen skal dokumenteres.

  • Regnskap og verdsettelse av varelager
  • Noteopplysninger
  • Varetelling og dokumentasjon
  • Varetellingsprosessen og varetellingsinstruks
  • Skattemessig verdi av varelager
  • Rapportering av varelager i skattemeldingen

Etterutdanning

Regnskapsfører

Finansregnskap 1.5 timer

Skatte- og avgiftsrett 0.5 timer

Revisor

Finansregnskap 1.5 timer

Skatte- og avgiftsrett 0.5 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Maren Opheim

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 390 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning