Hopp til innhold
Nettkurs

GRFS - Forutsetninger for å ta oppdrag

GRFS har fokus på forsvarlig kvalitetsstyring, risikobasert tilnærming og forståelse av kundens virksomhet. I kurset skal vi se på krav som stilles til regnskapsfører for å kunne ta oppdrag.

Nettkurs
meta-hours
1.5 timer

Dette lærer du

God regnskapsføringsskikk stiller en rekke krav til regnskapsforetakets organisering og utøvelse av regnskapsføreryrket. Hva innebærer disse kravene og hvordan legger vi til rette for gode rutiner? I dette kurset vil vi ta en gjennomgang av utgangspunkt og definisjoner i GRFS, deretter ser vi nærmere på forutsetninger for å kunne påta seg regnskapsoppdrag, herunder forsvarlig kvalitetsstyring, krav til kapasitet og kompetanse, oppdragsansvarlig regnskapsfører, tilstrekkelig kvalitetssikring og vurdering av kundens interne rutiner.

Kurset er relevant for statsautoriserte regnskapsførere og andre ansatte i regnskapsforetaket.

  • Utgangspunkt og definisjoner
  • Organisering av virksomheten og taushetsplikt
  • Etablering og forberedelse av regnskapsoppdraget
  • Oppdragsansvaret

Etterutdanning

Regnskapsfører

Regnskapsføring 1.5 timer

Revisor

Annet 1.5 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholdere

Berit Lenes

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 190 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning