Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Fri avis

I dette kurset gjennomgår vi reglene for fri avis, herunder vilkårene for skattefritak, innrapportering og regnskapsmessig behandling.

Nettkurs
meta-hours
1 timer

Dette lærer du

Enhver økonomisk fordel mottatt i arbeidsforhold er skattepliktig, med mindre det er gitt særskilt skattefritak. Fri avis i arbeidsforhold er derfor i utgangspunktet skattepliktig. I dette kurset gjennomgås reglene for fri avis, herunder vilkårene for skattefritak, og reglene om tjenstlig behov. Vi behandler også innrapporteringen og regnskapsmessig behandling av fri avis. Kurset er laget for deg som arbeider med lønn og lønnsspørsmål, enten du arbeider som regnskapsfører i et byrå eller som lønnsmedarbeider.

  • Skatteplikt
  • Tjenstlig behov
  • Innrapportering
  • Regnskapsmessig behandling

Etterutdanning

Regnskapsfører

Skatte- og avgiftsrett 1 time

Revisor

Skatte- og avgiftsrett 1 time

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Therese Olsson Storøy

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
1 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning