Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Norske pendlere

I dette kurset ser vi på hvem som anses som pendlere, fradragsretten for pendlere og hvordan arbeidsgivers dekning av pendlerens merutgifter skal behandles.

Nettkurs
meta-hours
3 timer

Dette lærer du

En pendler er en person som av hensyn til inntektsgivende aktivitet, må overnatte utenfor hjemmet sitt. I dette kurset går vi gjennom reglene for hvem som regnes som pendler og hvilke vilkår som må være oppfylt for å ha pendlerstatus. Vi ser på fradragsretten for pendlere og vi går gjennom hvordan arbeidsgivers dekning av pendlerens merutgifter skal behandles. I tillegg går vi gjennom flere praktiske eksempler både i forhold til fradragsretten og arbeidsgivers dekning.

  • Hvem er pendler
  • Fradragsrett for merutgifter
  • Når arbeidsgiver dekker merutgiftene
  • Innrapportering
  • Praktiske eksempler

Etterutdanning

Regnskapsfører

Skatte- og avgiftsrett 3 timer

Revisor

Skatte- og avgiftsrett 3 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholdere

Marianne Lund

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 690 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning